2777
2789
عنوان

آمپول hcg

190 بازدید | 35 پست

چند روز بعد آمپول باید پریود بشیم؟

من بدون دوفاستون پریود نمیشم دکترم گفت بااین داروها ک این ماه خوردی باید سر موعد بشی الان از موعدم گذشته دو روز نمیدونم بخاطر اینه ک‌دوفاستون نخوردم یا باردارم نمیخوام بی بی بزنم فعلا ممکنه همین دو سه روز پریود بشم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
۱۷

دقیق ۱۷؟من الان ۱۹ روز میشه ک زدم دوتا ۵۰۰۰

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالش زیاده باردارباشی بی بی بزن 

نمیدونم والا تنبلی شدید دارم دکترمم گفت نیازی ب دوفاستون نیست باهمین دارو ها پریود میشی..دوتا فولی داشتم ۱۹و ۱۸ بعد دوتا hcgبهم داد 

بارداربودی خبرشو بده خوشحال میشم

یادم بنداز یادم میره عزیزم از بس اعصابمو خورد میکنه..من میگم اخه لعنتی اگ ادم باردار نیست حداقل دیگ عقب ننداز ک ادم شک‌کنه والا سر موعد بیا ک ادم اینطوری نشه 

نمیدونم والا تنبلی شدید دارم دکترمم گفت نیازی ب دوفاستون نیست باهمین دارو ها پریود میشی..دوتا فولی د ...

منم تنبلی دارم یه دختر ده ساله دارم که با اچ سی جی باردارشدم ودومی یک سالو نیم منتظرم دوبار اچ سی جی زدم نشده

احتمالش زیاده باردارباشی بی بی بزن 

از بس دیگ بی بی زدم منفی بوده دست ودلم نمیره میگم بذارم زیاد بگذره 

منم تنبلی دارم یه دختر ده ساله دارم که با اچ سی جی باردارشدم ودومی یک سالو نیم منتظرم دوبار اچ سی جی ...

آخی خداروشکر خدا نگهش داره..انشالله ک‌دومیتم میشه من لتروزول خوردم با ۴تا سینال اف زدم دور نافم 

چند وقته اقدامی چند سالته

۲۴ سالمه..چهار سال جلوگیری داشتم دکتر همش گفت زود بیار گفتم نمیخوام پشیمون شدم..۱ سال بدون دارو اقدام کردم نشد الان دوماهه تحت نظر فوق تخصص نازایی ام ماه اول ک نشد شوهرم آز داد تحرک اسپرم ۰ بود این ماه من فولی خوب داشتم آز داد تحرک رسید به ۵۳ درصد..حالا دیگ نمیدونم هستم یا داره بازی سرم در میاره..بی بی ب این زودی نمیزنم میترسم منفی بشه 😔