2777
2789
عنوان

آمپول hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 35 پست
ایشالاخدایه نی نی خوشگل بهت بده منم نه روزه امپول زدم ولی دلموکمرموسینه هام دردمیکنه شمام این دردارو ...

من ماه اول ک زدم چند روز بعد علائم بارداری ک بخاطر hcgبود شروع شد بعد ۱۴ روز تموم شد و پریود شدم ولی این سری بعد ۱۸ روز نوک سینه هام درد ناک شدن و زیر دلم حالت گرفتگی داره..انشالله همه منتظرا دامنشون سبز بشه

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
۲۴ سالمه..چهار سال جلوگیری داشتم دکتر همش گفت زود بیار گفتم نمیخوام پشیمون شدم..۱ سال بدون دارو اقدا ...

بزن بابا چه طاقتی داری من بودم الان شوهرم میفرستادم  بخره بی بی باید بالاهره بزنی چه امروز چه فردا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزن بابا چه طاقتی داری من بودم الان شوهرم میفرستادم  بخره بی بی باید بالاهره بزنی چه امروز چه ف ...

اخه هم اینکه میگم منفی میشه هم اینکه میترسم منفی بشه بعد پریود نشم دوباره بلاتکلیف بمونم ک‌زود زدم یا نه 😑

بخدا انقد دیگ آز دادم و بی بی منفی شد دلم نمیخواد میگم شده یکماهم صبر میکنم 😂😂

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
پس منم باردارنیستم اه مردم ازانتظار ایشالاباردارباشی میدونم خیلی سخته

انشالله ک هستی عزیزم بدن‌ب بدنم فرق داره ..چی دیگ استفاده کردی؟فولیات چند بودن؟

ازروزچهارم لتروزول مصرف کردم دوروز زودرفتم سونو چون دکترم دوروزنبود ترسیدم دیرشه فولیام توی روزهفتم سه تا14،14،13بودش برای روزیازدهم امپول دادزدم  الان نه روزه میگذره ازامپولم که این دردارودارم

ازروزچهارم لتروزول مصرف کردم دوروز زودرفتم سونو چون دکترم دوروزنبود ترسیدم دیرشه فولیام توی روزهفتم ...

اها خوب بوده فولیات انشالله ک بارداری عزیزم

ایشالا مرسی ،ایشالاشمام مامان شی میدونم که چه سخته انتظار فقط منوحرفای دوروبریام میسوزونه

اصلا واسه حرف مردم تره هم خورد نکن ولشون کن حرفاشون تمومی نداره...منم هر روز یکی ب مامانم ی چیزی میگ ک چرا دخترات باردار نمیشن برو فلان قفلو بگیر ببند ب کمراشوم چله شوم ببره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اره به خداازهمه بدتر مادرشوهرم که اونروز بچه جاریم یکسالشه بغلم بودداشتم باهاش حرف میزدم اومدازبغلم گرف گف شمابرین واسه خودتون بیارین دیگه،خواهرشوهرم سه چهارماهه حامله است هنوزمادرشوهرم به من نگفته اخه مگه من میخام چیکارکنم؟؟پیش جاریم گفته بودن اون بهم گف که خواهرشوهرم حامله است

اره به خداازهمه بدتر مادرشوهرم که اونروز بچه جاریم یکسالشه بغلم بودداشتم باهاش حرف میزدم اومدازبغلم ...

اخی عزیزم اهمیت نده خواهشا والا درد ناباروریمون کمه اینام اضافه بشه بهش ک چیزی نمیمونه از اعصابت..

حالا مادر شوهر من برعکس میگه بچه نیارین بچه خوب نیست اول خونه بخرین..گفتم حالا اومدو ۱۰۰ سال دیگ خونه دار نشدم بچه دارم نشم خبر ندارن ک مشکل دارم بخدا از الان استرس دارم اگ باردار بشم چجوری بهش بگم مطمئنم دلمو میشکنه و پشت سرم حرف میزنه ولی مهم نیست 

مادرشوهرت زن خوبیه اینجوری میگه توناراحت نشی ازاینکه بچه نداری وگرنه هرمادری ارزوشه نوه داربشه این ح ...

نباباعزیزم از خساسته خیلی خسیسه ی سره ب جاریم میگه در هفته چندتا پوشک میخواد بسته چقدرن نمیدونم فلان لباسه چقدر میشه ای یابا بچه چیه..من ک میگم از بس اون کفر گفت خدا هم ب ما نمیده ی سره میگه بچه میخوان چ کنن میگم ک نمیدونه من مشکل دارم ..یعنی روزی ک بفهمه من باردارم فک کنم حالش بد بشه ..جاریم ک دومی رو باردار بود بجا اینک خوشحال بشه گفت ناخواسته بوده؟؟

اصلا اعجوبه ای واسه خودش 

خدابراهرکی یه جورشو افریده دنیاست دیگه بایدتحمل کرد پس کلاقاطی داره مثل مادرشوهرمن

اره قاطی داره خیلی وقته دیگ حرفاش واسم اهمیت نداره من خیلی ازش حرف شنیدم سر همه چی ولی یکبارم بروش نیاوردم جاریم میگه چرا جوابشو نمیدی حقتو میخوره میگم اشکال نداره این حرفا باد هواس