2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفته پیش سه شنبه ترشحم خیلی زیاد شد  اطراف نافم درد میکرد بعد شب تو ترشحم بصورت نقطه نقطه خون ...

اهان منک از روز موعدم لکهدبینی دارم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
مبارک عزیزم خواهس میکنم چشاتو ببند فک کن خواهرتم از ته دل دعا کن این ماه مامان بشم خودم که گنه کار ...

عزیزم همون هفته پیش ک هاله رو دیدم اول برای همه نی نی سایتی ها دعا کردم

هرماه پیش خودم میگفتم وقتی بی بی مثبت دیدم اول برای شماها دعا کنم 

عزیزم من برات دعا کردم ان شالله که همین ماه خبر بارداری تو بدی 😍😍

مرسی قربونت برم😍😘😘😘الهی امین الهی امین الهی امین

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
عزیزم همون هفته پیش ک هاله رو دیدم اول برای همه نی نی سایتی ها دعا کردم هرماه پیش خودم میگفتم وقتی ...

مرسی عزیزدلم ...خدا خیرت بده

قدم نو رسیدت مبارک

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
من از یادگاری نگه داشتن خاطریه خوبی ندارم متاسفانه 😔

منم سر بارداری قبلیم نگه داشتم اما بچم.تو 26هفته به دنیا اومد و نموند.خدا هرکی بچع نداره بچه بده و هرکی ام توراهی داره بسلامتی و دل خوش سر ماه به دنیا بیاد

خدایا شکرت

مبارکه 😍😍اگه از عادت ماهیانت چندروز بگذره پررنگ میشه  .یک هفته بعد پری باز بی بی چک بزار اونوقت پررنگ میشه منم دوست داشتم پررنگ بشه بار اول که گذاشتم شبیهه مال شما بود

شماره معکوسه لطفا سوال نفرمایید 
منم سر بارداری قبلیم نگه داشتم اما بچم.تو 26هفته به دنیا اومد و نموند.خدا هرکی بچع نداره بچه بده و ه ...

خدا برات نگه داره عزیزم. 

انشالله بسلامت بدنیا بیاد. 

از ته دلت برام دعا کن من دوبار سقط کردم