2777
2789
مگه قراره همه درد داشته باشن عزیزم. نگران نباش اکثرا نوع خفیف رو میگیرن به تبلیغات تلویزیون توجه نکن ...

علت سکته به دلیل حمله ویروس به عروق ورسوب گلبول سفید در عروق هست ربطی به روحیه نداره،درسته درهر بیماری ازجمله کرونا باید بیمار وضعیت روحی متعادلی داشته باشه ولی آنفارکتوس وآسیستول ربطی به روحیه نداره،درضمن درمورد خفیف ویا ضعیف بودن علایم باید حداقل ۶روز بعد از بروز اولین علامت قضاوت کردهیچ تضمینی وجود نداره که بیشتر افراد علایم شدید نداشته باشن

انشاالله که کرونا نیس ولی متاسفانه ما که بچه شیرخوار داریم هرکاری کنیم بازم بچه ازمون میگیره من انف ...

اره الانم هرکاری بکنم فایده نداره این مدت دوره کمون بهش انتقال دادم حتما

بمیرم براش بچه 35روز جون بیماری نداره که 

گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره الانم هرکاری بکنم فایده نداره این مدت دوره کمون بهش انتقال دادم حتما بمیرم براش بچه 35روز جون ب ...

عزیز دلم ختم قران نذر کن

تاپیک اخره منو بخون

منم مشکوک بودم هنوزم نمیدونم کرونا بود یا نه از چهارشنبه هفته قبل درگیرم فقط چون اکسیزنم اوکی بود دکتر تست نگرفت

الانم بویایی چشایی ندارم

کل خانواده هم ازم گرفتن

پسر ۱۰ماهم طفلی دیروز امپول زد جاش کبوده😥

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عزیز دلم ختم قران نذر کن تاپیک اخره منو بخون منم مشکوک بودم هنوزم نمیدونم کرونا بود یا نه از چهارش ...

عزیز دلم توکل بخدا

باشه حتما

خدا سلامتی بده به همتون

عزیز دلم توکل بخدا باشه حتما خدا سلامتی بده به همتون

فدات شم همچنین به شما

منکه برای سالم موندنه عزیزام ختم قران نذر کردم

اوضاع خیلی بده😥

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
فدات شم همچنین به شما منکه برای سالم موندنه عزیزام ختم قران نذر کردم اوضاع خیلی بده😥

منم تنها نگرانیم بجه هامن

و مامانم اینا

منم تنها نگرانیم بجه هامن و مامانم اینا

توکلت به خدا باشه گلم

خدا از همه نسبت به بنده هاش دلسوزتره❤

سلام‌عزیزم ممکنه کسی کرونا بگیره ولی اکسیژن خونش اوکی باشه؟

سلام عزیزم خوبی

بله من اکسیژن خونم ۹۹ ۹۸ بود

شوهرمم ۹۶

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
سلام عزیزم خوبی بله من اکسیژن خونم ۹۹ ۹۸ بود شوهرمم ۹۶

من علایمم بدن درد شدید گلو درد فوق العاده زیاد که ته گلوم پر از عفونت قلمبه قلمبه بود

بویایی ندارم

چشاییم کمه

لرز زیاد

بنظرت کرونا بوده؟

الانم همه خانوادم ازم گرفتن

علت سکته به دلیل حمله ویروس به عروق ورسوب گلبول سفید در عروق هست ربطی به روحیه نداره،درسته درهر بیما ...

من قصدم این بود روحیه دوستمون تضعیف نشه

چون من روحیمو باخته بودم و بشددددت حال عمومیم بد بود در حالیکه ریه هام انقدرها هم درگیر نبود. و واقعا دوست ندارم کسی مثل من اون حال رو تجربه کنه

هر گوشزدی که لازم باشه دکتر خودش میگه به بیمار. ما که پزشک نیستیم بهتره راهنماییهامون با ملاحظه تر باشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من علایمم بدن درد شدید گلو درد فوق العاده زیاد که ته گلوم پر از عفونت قلمبه قلمبه بود بویایی ندارم ...

والا جی بگم خیلی شبیهشه

واقعا معلوم نمیشه اینجوری چون تو بدن هر کسی یجوره