2777
2789

خدا لعنت کنه این بیماری

ایشالله که هرچه زودتر خوب بشی

فقط پادرد داشتی رفتی تست؟یا اطرافیانتون داشتن؟

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه قراره همه درد داشته باشن عزیزم. نگران نباش اکثرا نوع خفیف رو میگیرن به تبلیغات تلویزیون توجه نکن و روحیت رو حفظ کن

من دیدم کسی که روحیشو باخته بود سکته کرد یا خودزنی میکرد یا پاهاش از کار افتاده بود. 

ویروس هوشمندیه کاملا میره تو نقطه ضعفت میشینه پس بهش فرصت نده.

ما هم گرفتیم خوب شدیم دوهفته پیش

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

ناپروکسن بخور  برای درد پاهات. مسکن قویه

شیاف دیکلوفناک۱۰۰ هم میتونی بزاری. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
مگه قراره همه درد داشته باشن عزیزم. نگران نباش اکثرا نوع خفیف رو میگیرن به تبلیغات تلویزیون توجه نکن ...

سلام‌عزیزم

ممکنه کسی کرونا بگیره ولی اکسیژن خونش اوکی باشه؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من سه روز پا درد شدید دارم نمیتونم راه برم

بدنم کوفته است بخصوص پاهام و ساق پام

گلو درد شدیدم دارم

امروز چشمام بشدت سنگین بود

پدرسوهرم و مادرمم چند روز اینجور شدن 

بچم 35روزشه میترسم براش خیلی 

گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200

انشالله خوب میشی تو بدن هرکسی علائمش یجور شاید شما باهمین درد پا خوب یشی تموم بشه بره فقط مایعجات زیاد بخور دفع بشه

حرارت بدنتم کنترل کن خدایی ناکرده تب نکنی 

این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂

من سه روز پا درد شدید دارم نمیتونم راه برم بدنم کوفته است بخصوص پاهام و ساق پام گلو درد شدیدم دارم ...

انشاالله که کرونا نیس ولی متاسفانه ما که بچه شیرخوار داریم هرکاری کنیم بازم بچه ازمون میگیره

من انفولانزای شدید گرفتم خیلی رعایت کردم ولی پسرمم ازم گرفت

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری