2777
2789
عنوان

تو ازدواج باهاش دو دلم...کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 60 پست

بنظر من خنگ نبوده فقط از این پسرهای  قرتی نیست 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم برای من خواهد افتاد 😊😍😍  کی بود این رو راه انداخت 😑؟ فک‌کردم عقب افتادم منم همین  امضا رو زدم🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول نکن اصلا در حد تو نیست 

پشیمون میشیا

هم خوشگلی هم خانواده داری هم جوونی

این مورد اصلا به هیچ وجه مناسب شما نیست 

قدر خودتو بدون 

به نظر من جواب منفی بده ایده آل نیست برای زندگی مشترک

من درکت میکنم.منم زیبام .الان که سی و سه سالمه.جوونتر بودم هرکی میومد خونه زندگی رو میدید در میرفت.

بعد با همسر سابقم اشناشدم با کلی مشکل ازدواج کردم تهش جدایی.برای فرار از خونه زندگیمون و خونواده داغونم زود تصمیم گرفتم.

الان برا خودم صاحب خونه زندگیم فقط با کار و تلاش زیاد

عه! تو ک‌چند روز دیگه عقدت بود! خودم دیسب باهات حرف زدم! راج ب بعد عقد راهنمایی کردیم. امروز گفتم سر ...

پشیمون شدم. کنسل کردم. موندم چکار کنم. وگرنه قرار بود امشب صورت بنویسیم

اخه گلم تو این اوضاع با چه درامدی میشه وسائل خونرو عوض کرد اونم با شغل مغازه داری اونم یه خانوم!&nbs ...

نه اینک کل وسایل عوض کنه مثلا قسمت پذیرایی ک مهمان میاد تو دید میتونی مثلا قالیایی ک داره بفروشه بعد یه دو تا فرش خوب قسطی برداره با کمک خانوادش قسطا رو بده یا پرده ها رو عوض کنه درحد پذیرایی کافیه نیاز نیس کل خونه عوض بشع

واسه موفقیتم یه صلوات بفرستید لطفا🙏

عزیزم به نظر من هییچی به پولداری و خوشکلی و خوش تیپی نیست به اخلاق خوبه اگه دیدیش و باهاش صحبت کردی دیدی پسر خوبیه ازدواج کن برو سر خونه زندگیت تا چندسال دیگه تو یه مغازه ای چیزی بخای کارکنی میتونی خونه زندگیتو عوض کنی؟

عزیزم باهاش یکی دو جلسه صحبت کن بعد تصمیم بگیر تجربه دارم که میگم.منم شوهرم بار اول دیدم گفتم چقدر زشته یکی دوبار صحبت کردیم عاشقش شدم و فهمیدم سیاه و لاغری بیش از حد بخاطر سختی کارش هست بعد ازدواج از اون کار اوند بیرون ۱۸۰ درجه قیافه و هیکل و تیپش عوض شد خداروشکر میکنم که اون لحظه احساسی تصمیم نگرفتم و بخاطر قیافش ردش نکردم.ولی اگه بعد صحبت باهم بازم به دلت ننشست حتما ردش کن

دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن