منتازه ب جمعتون اضافه شدم. خواستممشکلم رو با شماها در میون بذارم. من هفته ۱۷ بارداری هستم و حالت تهوعم از اول بارداریمتا الان خوب نشده، خیلی بی حال و حوصله هم هستم. چیکارکنم برا بهتر شدن وضعیتم؟
خدا حفظش کنه. اره منم شنیدم حاملگی دختر سخت تره، واقعا هم دارم تجربش میکنم. بچه اولم پسر بود اینقد ...
ایشالله سلامت میاد بغلت
من خیلی سختی کشیدم از هفته 31 دردام شروع شد تو یکماه اخر بیست بار قشنگ رفتم زیر سرم در حد بیهوشی مرگ بودم خیلی روزایی بدی بود
♥️سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ♥️خوشبخت خوشبختم ،😍❣️سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ❤️کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم🤦🏻♀️ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
♥️سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ♥️خوشبخت خوشبختم ،😍❣️سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ❤️کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم🤦🏻♀️ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
منم ۱۲ هفته ام شدید بالا میارم دکترم قرص معده داده با آمپول تهوع
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
چزا عزیزم امپول داد و قرص دمیترون. روزی دو تا دمیترونمیخورم کممیشه تهوعم ولی کامل قطع نشده
ب منم دمیترون داد جواب نداد
گفت ب ۶ بخور جواب نداد
الان آمپول تهوع داده گفت یک روز در میان بزن
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
ب منم امپول گفت سعی کن هر روز نزنی برام۱۰ تا امپولشو داده بود من فقط ۳ تاشو زدم هم سختم بود برم ت ...
الان ۱۲ هفته ام
خونریزی هم دارم😥