منتازه ب جمعتون اضافه شدم. خواستممشکلم رو با شماها در میون بذارم. من هفته ۱۷ بارداری هستم و حالت تهوعم از اول بارداریمتا الان خوب نشده، خیلی بی حال و حوصله هم هستم. چیکارکنم برا بهتر شدن وضعیتم؟
مشکلات منم یکی دو تا نیست، عفونت ادراری دارم ینی هر ده دیقه ی بار میرم دستشویی، دکترم ی قرص داد ولی نمیدونم چرا کلا ده تا ازش داده بود، ده شب خوردم یکم بهتر شد تکرر ادرارم ولی کامل ن. قندم لب مرزه چربیم هم بالاست. یک مرداد نوشتمجدد چکاپ قندچربی بدم میترسم دیابت بارداری داشته باشم اوضاع ازینم کهست بدتر شه برام😔
خونریزی واس چی؟ مشکلات منم یکی دو تا نیست، عفونت ادراری دارم ینی هر ده دیقه ی بار میرم دستشویی، دکت ...
۳ شب پیش خود ب خود افتادم خونریزی
الان شیاف استفاده میکنم با آمپولشو داده . بعد ۴ سال ناباروری خدا بهم داده
عزیزم چند هفته ای ب تغذیت خیلی اهمیت بده شیرین و نون و ماکارانی زیاد نخور ان شاءالله این روزا هم میگذره
بسلامتی زایمان میکنی
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
۳ شب پیش خود ب خود افتادم خونریزی الان شیاف استفاده میکنم با آمپولشو داده . بعد ۴ سال نابارور ...
الهی عزیزم پس هدیه خدا ب تو خیلی خاصه
خیلی مواطب خودت باش شما بیشتر ب استراحت احتیاج داری، دست ب سیاه سفید نزن ب خودت برس و استراحت کن ایشالاک خونریزیت قطع میشه و صحیح و سالم نینیت میاد تو بغلت ایشالا