2777
2789
عنوان

بی حالی در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 58 پست
الان ۱۲ هفته ام  خونریزی هم دارم😥

خونریزی واس چی؟

مشکلات منم یکی دو تا نیست، عفونت ادراری دارم ینی هر ده دیقه ی بار میرم دستشویی، دکترم‌ ی قرص داد ولی‌ نمیدونم چرا کلا ده تا ازش داده بود، ده شب خوردم یکم بهتر شد تکرر ادرارم ولی کامل ن. قندم لب مرزه چربیم هم بالاست. یک مرداد نوشت‌مجدد چکاپ قندچربی بدم میترسم دیابت بارداری داشته باشم اوضاع ازینم ک‌هست بدتر شه برام😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته ۸ ب بعد برو سونو‌ ک صدای قلبشم بشنوی ۶ هفته زود نیس؟ نینیت اذیت نشه.

والا نمیدونم دکتر خودش گف ۲۸ بیا حساب کردم دیدم ۶ هفته میشم شما ۸ هفته رفتین برای قلب؟

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
خونریزی واس چی؟ مشکلات منم یکی دو تا نیست، عفونت ادراری دارم ینی هر ده دیقه ی بار میرم دستشویی، دکت ...

۳ شب پیش خود ب خود افتادم خونریزی 

الان شیاف استفاده میکنم با آمپولشو داده . بعد ۴ سال ناباروری خدا بهم داده 

عزیزم چند هفته ای ب تغذیت خیلی اهمیت بده شیرین و نون و ماکارانی زیاد نخور ان شاءالله این روزا هم میگذره 

بسلامتی زایمان میکنی 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
والا نمیدونم دکتر خودش گف ۲۸ بیا حساب کردم دیدم ۶ هفته میشم شما ۸ هفته رفتین برای قلب؟

من چون نی نی دوممه یکم‌تجربه دارم دیر رفتم

هفته ۱۰ رفتم واس اولین بار ک همونجا خودش سونوم کرد ساک بارداری رو نشونم داد و صدای قلبشو زد برام‌شنیدم. هفته ۱۲ هم نوشت برا غربالگری اول

من دکترم بهم طباشیر داده، دکتر شیمیایی هم قرص ضد تهوع داذه ولی به خاطر مضراتش کم میخورم همون طباشیر که دکتر سنتیم داده رو میخورم

چیزی جز ظهور شما، دردای منو تموم نمیکنه
۳ شب پیش خود ب خود افتادم خونریزی  الان شیاف استفاده میکنم با آمپولشو داده . بعد ۴ سال نابارور ...

الهی عزیزم پس هدیه خدا ب تو خیلی خاصه

خیلی مواطب خودت باش شما بیشتر ب استراحت احتیاج داری، دست ب سیاه سفید نزن ب خودت برس و استراحت کن ایشالا‌‌ک خونریزیت قطع میشه و صحیح و سالم نینیت میاد تو بغلت ایشالا

گیاهی هست طباشیر؟ ضرر نداشته باشه ی وقت

اره گیاهه، نه تو نتم سرچ کنی برا گیار حانلگی هست.... تباشیر صدفی خالص یه قاشق چایخوری با مربا صبح ها بهم داده، البته زیادش خوب نیس چون طبعش سرد و خشکه 

چیزی جز ظهور شما، دردای منو تموم نمیکنه