2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

برین دکتر.قرص بهتون میدن یه دوره.اگه کوچیک باشه میگن با دوران پر یودی از بین میره.

کودکم کودک بمان دنیا بزرگت میکند!بره باشی یا نباشی گرگ گرگت میکند.کودکم کودک بمان دنیا مدادرنگی است،بهترین نقاش هم که باشی باز رنگت میکند...

یکی از دلایل ناباروری همین کیست هستش

اکثر کیست ها بدون دارو طی چند دوره پری از بین میرن و بعضی نیاز به دارو و بعضی نیاز به جراحی داره که تمام اینها بستگی به نوع و اندازه ی کیست داره

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از سرطان تیروئید و درمان آن، عفونت رحم و علائم آن ، سونوگرافی داپلر رنگی، تفسیر آزمایش ماموگرافی ، و سونوگرافی تعیین جنسیت دارند. تفسیر سونوگرافی و تفسیر سونوگرافی بیضه هم به صورت رایگان هستش بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید

من تخمدان پلی کیستیک دارم pco هستم دکتر بهم متفورمین داده و یه قرص دیگه برا جوش و موء زائد ....ولی خوب هم سونو باید انجام بدی و هم آزمایش هورمونایارو انجام بدی من پیش دکتر فهیمه ثابت میرم مرتب..واقعا دیگه پریود نمیشدم  دکتر خیلی بهم کمک کرد حتما برو دنبال درمانش خدای نکرده مشکلات نازایی پیدا نکنی