2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گهواره.من کریرنخریدم

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

کریر یا نی نی لای لای که بهش میگن برای خواهرزاده های من که خیلی مورد استفاده قرار می‌گرفت گهواره خیلی کمتر 

تختشونم از این نوجوانیاس

ولی هیچ کدومشون از تخت خوابا استفاده نمیکنن رو زمین میخوابن 

لطفا برای مهم ترین حاجتام که یکیش  درمان کاهل نمازی هست صلوات بفرستید(حاجتی هم دارم که تماااااااااااام زندگی حالا و آینده و بعد از مرگم بهش وابستس. کاش نجات پیدا کنم از باتلاقی که توش گیرم. من خودم و خدارو گم کردم و نیاز شدید دارم که پیدا کنم خودمو، راهمو و خدامو. به طرز عجیبی توی خلاء دست و پا میزنم و همه چی بی رنگه. لطفا با دعاتون کمکم کنید که بد جور در این برهه از زندگیم همه چیز متوقف شده).دلم برای گذشته تنگ شده و متاسفم که مقصر احوال الانم؛ که فراموش کردم زندگی کردنو، خودمم. خدایا من ميخوام برگردم سمتت لطفا اینبار هم ردم نکن.آمینپ. ن.بی نمازیم حل شد و من ممنون دعا و لطف شما عزیزان هستم. خدا به همتون خیر بده ان شاء الله. 
من خودم کریر گرفتم. بنظرم خیلی کاربردیه.. مهمونی میرید می‌خواید بچتونو همش بغل کنید؟ 

نمیدونم هیچ تجربه ای ندارم

اکثرا میگن استفاده نمیشه فقط تا ۳و۴ماهگی

من مطابق تجربه دیگران کریر نخریدم گهواره‌ام به همچنین 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
نمیدونم هیچ تجربه ای ندارم اکثرا میگن استفاده نمیشه فقط تا ۳و۴ماهگی

نه عزیزم... به نظر خود من کاربردیه.. مهمونی.. بیرون می‌ری بچت همش تو بغلت باشه هم تو خسته میشی هم بچت هلاک میشه... 

نمیدونم هیچ تجربه ای ندارم اکثرا میگن استفاده نمیشه فقط تا ۳و۴ماهگی

کریر بیشتر تا دو ماهگی استفاده میشه من دو تا از بچه هام استفاده کردن خیلی کاربردیه چون بچه که تازه به دنیا میاد خیلی کوچیکه تو کریر محفوظه مخصوصا برای مهمونی خیلی بدرد میخوره

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))