2777
2789

سلام بچه ها .روزتون بخیر .

من برا اشپزخونم کابینت ام دی اف سفید گلاس زدم .یکدست سفید .جزیره ی وسطشو تازه گفتیم بسازع .مدل ساده دوس دارم.این مدلی ولی سادش چطوره؟؟؟؟از داخل اشپزخونه درب داره و کابینته .از بیرون میزغذا خوریه .

من ب زودی زود حسابی پولدار و خوشبخت میشم❤😎

سلام بدون سینک یا با سینک وسط 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جزیره اگه وسط میخاد کار بشه فقط باید یا مث ی میز باشه یا سینک یا گاز روش قرار بگیره.این مدل کانتر هس ...

ب ما ک اینجوری گف طرف نمیدونم دیگه😂

من ب زودی زود حسابی پولدار و خوشبخت میشم❤😎
بدون سینک

خوب مال من بدون سینکه ...البته ۱۱ سال پیش زدم ولی متحرکه وبزرگ ...زیرش هم کشو داره ..اطرافش طبقه این حسنشه ....ولی کاشکی با سینک میزدم و سنگی البته الان تو هوزز دیدم بیشترسنگی و با سینک مده وسط آشمزخونه وخیلی ام خوبه ...مال من قدیمیه ...

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
2790
2778
2791
2779
2792