2777
2789
عنوان

کنکوریها بیاید

109 بازدید | 19 پست

اینک کنکور عقب افتاد 4 ساعت با دستکش و ماسک

کرونا و خوده استرس کنکور بماند

این3 سساعت شدنش چ صیغه اییه

فک نکین تعداد سوالا کم شه درصد خوب آورد. راحته

الان کنکو. بشه3ساعت کرونا نمیاد؟؟:/

خودتون چیزی شنیدین؟ تو سایتا نوشته بلاخره راسته یا ن

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی؟ کجا؟ کجا نوشته که سه ساعت شده؟ سوالا کم نشدن ینی؟ چه بدبختیه خدایااااااااااااااااااااا خدایااااا ...

تو سایتا نوشته

چیزی اعلام نکردنا فقط گفتن چندتا تئوری هست یکیش اینه که تعداد سوالا و وقت ازمون کمتر بشه که هنوز معل ...

نوشته دیشب جلسه داشتن گفتن

خب واقعا افتضاحه اینجور باشه

نوشته دیشب جلسه داشتن گفتن خب واقعا افتضاحه اینجور باشه

اره خب افتضاحه حالا برا من اون بخش ماسک زدنش بدتره چون همینجوری نفسم بالا نمیاد خدا رحم کنه 

الان بهترین کار اینه بشینیم دوره کنیم من نمیدونم الان تو سایت دارم چه غلطی میکنم یه ماه دیگه کنکوره  

🙂
نوشته دیشب جلسه داشتن گفتن خب واقعا افتضاحه اینجور باشه

دیروز عصر یه جلسه ای بوده با حضور وزیر بهداشت که گفته که یا باید ی سری تمهیداتی باشه تا زودتر بچه ها از این استرس خلاص شن و کنکور بدن یا اینکه ببینیم آیا میتونیم چند روز برگزار کنیم که به نظر من این عملا غیرممکنه....سنجش پارسال نتونست بین نظام جدید و نظام قدیم تناسب ایجاد کنه چجوری میخواد چند تا سوال نظام جدید و چند تا نظام قدیم یکسان طرح کنه؟مزخرفه!!!

یه سریم گفتن تو شب و تو فضای باز که اونم نمیشه چون خیلی از شهرا تو شب ها هم گرم هستن و نمیشه اصلا بیرون موند

وای من اصن نخوندم 

بخونم میرسم بنظرتون؟😐

❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤                          ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ  ❤                                  ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤
وای تعویق افتادنش که بدتره خدایی خسته شدیم 

والا من نظری ندارم عقب افتادنش هم یه سری مزایا داره هم یه سری معایب...

چیزی که منو آزار میده اینه که بلاتکلیفیم...حاضرم همین فردا برم کنکور بدم ولی از این بلاتکلیفی در بیام...یکی دو میلیون آدمو قشنگ گذاشتن سر کار

چ رشته ای هستی؟

تجربی

❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤                          ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ  ❤                                  ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤