elnazzkhanom مدیر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 4459 عنوان کنکوریها بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 19 پست اینک کنکور عقب افتاد 4 ساعت با دستکش و ماسککرونا و خوده استرس کنکور بمانداین3 سساعت شدنش چ صیغه اییهفک نکین تعداد سوالا کم شه درصد خوب آورد. راحتهالان کنکو. بشه3ساعت کرونا نمیاد؟؟:/خودتون چیزی شنیدین؟ تو سایتا نوشته بلاخره راسته یا ن ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ 1399/04/19 | 15:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
somaye77 عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 870 تجربی منم ریاضیم امیدم ب همین ی ماهه خخخ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
i_mona عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 953 رشتت چیه؟ پشت کنکوری هستی یا سال اولته؟ بخون تهش اینه که حتی اگه رتبه هم نیاری میگی تلاشمو کردم تجربی ❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤ ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ ❤ ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤
i_mona عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 953 منم ریاضیم امیدم ب همین ی ماهه خخخ میخونی؟ ❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤ ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ ❤ ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤
elnazzkhanom مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 4459 اره خب افتضاحه حالا برا من اون بخش ماسک زدنش بدتره چون همینجوری نفسم بالا نمیاد خدا رحم کنه ا ... ماسکو کامل نزن من نمیزنمشبا بیا یا کلا گوشیو بز. کنار ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
elnazzkhanom مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 4459 دیروز عصر یه جلسه ای بوده با حضور وزیر بهداشت که گفته که یا باید ی سری تمهیداتی باشه تا زودتر بچه ها ... ن ببابا من ب شخصه مخم شبا تعطیله وای خدا ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨