2821
2789
اِ...ینی احتمال این ک ددست باشه هست میشه بپرسم شما از کجای سونو جنسیتو حدس میزنین

من راستش شک دارم که پسر باشه احتمال میدم دختر باشه.

از روی جمجمه و طرز خوابیدن جنین میگم.خیلی کم پیش اومده اشتباه بگم.تا دیدم خواستم بگم دختره.اما از روی جمجمه حدس زدم پسر باشه

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب حالا دختره یا پسره🤣اخر نفهمیدم

من میگم دختر😅ولی چون یه دختر داری ان شالله این یکی پسر باشه😍

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
واقعا فرقی نمیکنه جنسیتش برام🤣فقط سالم باشه خوشکل باشه صبور باشه مث دخترم باشه شکررر😍🙏

ای جااانم.ماشالله به شما.ان شالله هرچی تو دلت میخواد بشه😘

خب حالا فرق بین جمجمه دختر و پسر چیه؟

پیشونی دختر قوس داره و کمرش هم حالت قوس دار خوابیده.اما پسر پیشونیش صافه و کمرش هم صافه

دو هفته دیگه سونو انومالی دارم.حتما میام جنسیتشو میگم بهتون😎

ان شالله.حتما بهم بگو😍

پیشونی دختر قوس داره و کمرش هم حالت قوس دار خوابیده.اما پسر پیشونیش صافه و کمرش هم صافه

حالا من برعکس ینو شنیدم🤣ی دقیقه صبر کن سونو بارداری اولمو بفرستم ی نگا بهش بنداز🤔

حالا من برعکس ینو شنیدم🤣ی دقیقه صبر کن سونو بارداری اولمو بفرستم ی نگا بهش بنداز🤔

بفرست

2790
2823
2791
2779
2792