2777
2789
عنوان

بچه هاتوروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 67 پست
اره خودمم ی مدت این نظرم بود واتساپم انلاین نمیشم ایول فکرخوبی بود

دختر اگه میخواستت اون قدر خودخواه میشد که حاضر بود بدبخت بشی ولی فقط با اون باشی بعدم کسی که یه هفته قبل خواستگاری جا میزنه بعدا میخاد چیکار کنه میتونی به همچین ادمی که قدرت تصمیم گیری نداره تکیه کنی؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر اگه میخواستت اون قدر خودخواه میشد که حاضر بود بدبخت بشی ولی فقط با اون باشی بعدم کسی که یه هفته ...

حق باشماس امااصلا پسردروغ گو یا قسم الکی نمیخوره واقعاخونواده این ک اسم و رسمی توشهرمون دارن همه میشناسنشون خونواده دار باابرو اصلا اهل بی بندوباری و دختربازی نیس..اماهرچی هست امیدوارم برگرده..حرفاشماهم درست عزیزم

حق باشماس امااصلا پسردروغ گو یا قسم الکی نمیخوره واقعاخونواده این ک اسم و رسمی توشهرمون دارن همه میش ...

ما نمیتونیم صددرصد درباره خودمون نظر بدیم چه برسه به افراد دیگه پسر نوحم پسر پیامبر بود بندگی خدام میکرد اما تهش ناخلف شد،عزیزم وقتتو نذار پای کسی که قدر تو نمیدونه خوشبخت باشی عزیزم منو در جریان کارات بذار 😘

ما نمیتونیم صددرصد درباره خودمون نظر بدیم چه برسه به افراد دیگه پسر نوحم پسر پیامبر بود بندگی خدام م ...

روچشام حتما پناه برخدا..حتما توروخدا دعام کن من اصن ناامیدنمیشم ته دلم روشنه

فدات بشم من چن ساله ک تو نی نی سایتم اولین کاربری هستی ک ایتقد دوستت دارم فدای مهربونیت دلکم...یاحق ...

خواهش می کنم نظر لطفتونه 

ان شاءالله هرجا هستید تنتون سالم و دلتون خوش 

بهترین ها نصیبتون بشه به حق حضرت زهرا سلام الله علیها