2777
2789
عنوان

بچه هاتوروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو اشکالی نداره ک برو سراغش چیزی نمیشه ک  این چیزا فایده ای نداره اگ ادم مغروری باشه تو هرچیم ...

اگ اونم پیامم خوند جواب نداد چی اگ دیگ بداهمیشه بلاک و انفالوم کرد چی ن ن ن غیرمستقبم براش استوری میزارم وااای خیلی دوسش دارم عاشقشم

عزیزم اول اینکه غرور توی عشق معنا نداره دوم اینکه اگه بخوادت میاد سمتت سوم اینکه اگه میخواستت چرا رف ...

نمیدونم بخدانمیدونم یهو گفت میخام برم خارج ازکشور ..ی هفته مونده بود بیادخواستگاری باخانوادش درارتباطم قبلامیخاس بره گفت دیگ قیدش زدم بخاطرتوخونوادم نمیرم اماحسم میگه بازدروغ میگه نمیره شایدامتحانم کنه

عزیزم اول اینکه غرور توی عشق معنا نداره دوم اینکه اگه بخوادت میاد سمتت سوم اینکه اگه میخواستت چرا رف ...

اخه اگ برم سراغش و اون پسم بزنه یااصن جواب نده چی درجا سکته میکنم ..ولی غیرمستقیم مطلب دلتنگی میزارم اونم بعضی وقتا ی چیزای راجب حکمت خدا و معجزه میزاره نمیدونم منظورشو

نمیدونم بخدانمیدونم یهو گفت میخام برم خارج ازکشور ..ی هفته مونده بود بیادخواستگاری باخانوادش درارتبا ...

اگه میخواد امتحانتم کنه خیلی کارش زشت و بده،میدونی چرا؟چون کسی که علاقه ی تو به خودشو باور نداره و هنوز فکر امتحان کردنه ادمی نیست که بشه بهش تکیه کنی در ضمن اگه شما رو واقعا دوست داشت هیچ موقع حواشی واسش مهم تر از شما نبود مثلا خارج رو میتونه با شما هم بره بنظرم اینا بهانه هست

اخه اگ برم سراغش و اون پسم بزنه یااصن جواب نده چی درجا سکته میکنم ..ولی غیرمستقیم مطلب دلتنگی میزارم ...

قرار نیست شما بری سراغش ایشون باید بیان سراغ شما بعدش شما هم چراغ سبز نشون بدی منظورم از غرور نداشتن این بود،بعدم حدا بهمون عقل داده حکمت و معجزه بهانه است برای توجیه

اگه میخواد امتحانتم کنه خیلی کارش زشت و بده،میدونی چرا؟چون کسی که علاقه ی تو به خودشو باور نداره و ه ...

اره ولی گفت ازکجامعلوم اونجا تابرم جام و مکانم خوبه دوس ندارم تواذیت بشی مانع خوشبختیت نمیشم...ی جورای حس میکنم دروغ میگه برمیگزده هرچی ب هرقیمتی اگ امتحان اگ جدی مسکل پیش اومده برگرده قبول میکنم لا یکم سرد و سنگین میشم باهاش جون دوسش دارم واقعا خیلی

اره ولی گفت ازکجامعلوم اونجا تابرم جام و مکانم خوبه دوس ندارم تواذیت بشی مانع خوشبختیت نمیشم...ی جور ...

عزیزم ببین میخوای باهات رک باشم یا الکی دروغای دل خوش کنک بگم بهت؟

قرار نیست شما بری سراغش ایشون باید بیان سراغ شما بعدش شما هم چراغ سبز نشون بدی منظورم از غرور نداشتن ...

بنظرت فردا چی استوری بزارم چ مطلبی ک بدونه من اگ هم برگرده فرصت میدم یامیخامش یاهرچیب طورغیرمستقیم ها

بنظرت فردا چی استوری بزارم چ مطلبی ک بدونه من اگ هم برگرده فرصت میدم یامیخامش یاهرچیب طورغیرمستقیم ه ...

کلا یه مدت استوری نذار بذار ببین واکنشش چیه اصلا اهمیت میده یا نه؟