2777
2789
عنوان

چربی ران

223 بازدید | 11 پست

بچه ها کرمی چیزی وجود نداره چربی موضعی ران رو ازبین ببره خیلی خستم کرده😞😞😞

تعداد رای : 0
نظرسنجی
.
0
0%
.
0
0%
پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃
ورزش کن

ی مدت ورزش میکردم اصلا فایده نداشت

پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شرایطم یجوریه ک نمیتونم برم بدنسازیو اینا دنبال راه اسونم کرمی چیزی😂

پیاده روی واقعا ران رو لاغر میکنه

دبیر ورزشمم گفت ولی خیلی حوصله میخاد کاش کرمی چیزی بود ران رو لاغر میکرد

دبیر ورزشمم گفت ولی خیلی حوصله میخاد کاش کرمی چیزی بود ران رو لاغر میکرد

کرم چربی سوز سینیره یا هر مارکی بگیر بزن به رونات روشون پلاستیک ببند برو پیاده روی روزی یک ساعت سریه ماه میبینی تغییر رو.من رونام واقعا خجالت آور بود خیلی بهتر شدن

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
کرم چربی سوز سینیره یا هر مارکی بگیر بزن به رونات روشون پلاستیک ببند برو پیاده روی روزی یک ساعت سریه ...

چ خوب مرسی گلم ممنونم  کاش منم نتیجه بگیرم😘😘😘

چ خوب مرسی گلم ممنونم  کاش منم نتیجه بگیرم😘😘😘

اگه مداوم انجام بدی حتما نتیجه میگیری

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️