2777
2789
الهی بگردم امیدوارم یه روزی به همون پسری که دوست داشتی برسی بشی خوشبخترین زن روی زمین💞🌈🥺

ن ازش خبرگرفتم ولی دیگه حتی ب اونم حسی ندارم ... 

من یکی شدم که دیگه خیلی فرق باهام داره سلیقت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزای سختی روگذروندی خداروشکراون کابوساتموم شدوالانم سنی نداری دوباره خودتوبساز گذشته روفراموش کن آیندتوبسازبااونی که دوست داری

خدایا شکرت بابت گل پسری ک بهم دادی همیشه توخواب و بیداری محافظش باش 🤗امیدوارم تک تک منتظرا دامنشون سبز بشه 👩‍👦‍👦👩‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👦👩‍👧🙏💋واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرس چیزیش نیست فقط میخام همیشه صحیح وسالم باشه (ممنون از همگی)😍جواب یه سری کاربرای عقده ای که از تربیت خانوادگی درست  بهره مندنیستن رو نمیدم چون دلم نمیخواد سطح خودمو با جواب دادن به آدمای بی ارزش پایین بیارم😊 جواب ندادم دلیلشو بدون😉

ناراحت کننده بود، زیاد تو  گذشته سیر نکن، برو مشاوره با آدمای شاد بگرد، دوست شاد وسالم پیداکن برا خودت، برو سرکار سرگرم شو، سنی نداری دیگران و حرفاشونو ول کن مطمئن باش با یه انتخاب درست دیگه خوشبخت میشی. 

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
عجب  حالا به خودت فشار نیار بهرحال روزای سختی رو گذروندی زمان می‌بره تا بخودت بیای و حالت دوبا ...

عزیزم مشاوری ک من بخوام برم کلی باید پیگیری کنی هزینه کنی... پولی ندارم ذهنیتمم از مشاور خراب شده 

مشاوری ک رفته بودم تایم نمیذاشت میپیچوند 

روزای سختی روگذروندی خداروشکراون کابوساتموم شدوالانم سنی نداری دوباره خودتوبساز گذشته روفراموش کن آی ...

اره واقعا کابوس بود از خواب ک بیدار میشدم ی غمی رو سینم بود

چه خوب...چه رشته ای؟ ان شالله شغل مناسب هم گیرت میاد

اطلاعات.... اوه فراموش کردم از کاربگم

خدایی ایران جای زندگی نیس کلا جنس زن چ مجرد چ متاهل چ مطلقه ازش میخوان سواستفاده کنن

خدابگم مامان سادمو عاقل کنه اومد تو محیط کار ن برداش ن گذاشت گفت مطلقست

صاحبکار احمقمم با شوخیاش هی  اذیت میکرد همینجوری بودی برگشت خوردی دیگه اومدم بیرون 

جاهای دیگم ک پیشنهاد کنارش هست ی ماه، ی هفته، میرفتم محیط خوبی پیدا نکردم هنوز

عزیزم مشاوری ک من بخوام برم کلی باید پیگیری کنی هزینه کنی... پولی ندارم ذهنیتمم از مشاور خراب شده&nb ...

راست میگی بهرحال اینو بدون تو این دنیا فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی باقی عمرتو با غم نگذرون جوانی میگذره و حسرتش میمونه برات درسته زن مطلقه وجهه خوبی نداره تو جامعه ولی مطمعن باش رفتار خود آدم تعیین کنندست سفت و سخت باش حساب کار دستشون میاد که همه مثل هم نیستن