2777
2789
عنوان

وضعیت مادرم

279 بازدید | 19 پست

بچه ها تو این مورد واقعا موندیم. ما چهار تا بچه ایم . برادر و یه خواهرم شهر دیگرن. من و خواهر بزرگم تو شهر مادریمونیم. پدرم چند وقت پیش فوت کرد.  از زمان فوت پدرم مادرم تقریبا هر شب یا کسی پیشش بود یا خونه بچه ها بود تا اینکه کرونا اومد. من و خواهر کوچکترم نوزاد داریم و خودمون هم جایی نمیریم  .به مادرم همون اول گفتم شوهرم حساسه  تا کرونا هست بین خونه ما دو تا بره و بیاد که هر دو رعایت میکنیم. ولی اون گوش نکرد و رفت خونه خواهر بزرگم برای عید تا اخر فروردین موند. بعد ش دوباره گفتیم بیاد خونه یکی از ما دوتا. ولی رفت خونه اقوام از اونجا هم واتساپ صحبت میکرد و میگفت همه جمعن. 

من و خواهر کوچکم واقعا میترسیم خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد. برادرم که شهر دورتریه و همون رفت و امد با توجه به این اوضاع براشون خطرناکه  . این شد که مادرم فقط خدنه خواهرم میمونه. الان فکر کنم دو سه ماهی بشه. بعد از یک مدت گفت شبها فقط میره اونجا و روزها هم میمونه خونش. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

الان از این وضع هم خستست. از من و خواهر کوچکم هم گله میکنه چون ما سر نمیزنیم زیاد. البته دلیلش اینه که عملا جاهای مختلف میره. بعد من دیروز رفتم پیشش بهم میگه میخواد بره بازار. میگم خطرناکه برا خودشم خطاکه چون دیابت داره. فشار داره. گفت خونه خالیه  .بعد بهم میگه من رو ببر دکتر میگم بهش با بچه تو این شرایط چطور بیام مطب ناراحت شده ازم. در صورتیکه زنگزدم خواهر بزرگم میبرتش. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر منم تنهاس و هرازگاهی میاد خونه ی من یا خواهرم میمونه،الانم خونه منه ،،اینقد انرژی منفی میده ک افسردگی میگیرم هر موقع میاد 

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
آخی مادرت باید عادت کنه تنها بمونه

قبلا مسجد میرفت. روضه میرفت. با دوستش پیاده روی میرفت. الان نمیتونه

بهتره خونه خودش بمونه

شبها میترسه

مادرت درکش خیلی پایینه

متاسفانه  و بسیار حساس شده

مادر منم تنهاس و هرازگاهی میاد خونه ی من یا خواهرم میمونه،الانم خونه منه ،،اینقد انرژی منفی میده ک ا ...

والا اگر بچه نداشتم مشکلی نبود. البته من با خانواده شوهرم زندگی میکنم همون زمان هم که اومده بود پدرشوهرم به شوهرم متلک مینداخت. میترسم اینجا بهش بی احترامی بشه

حالا ما موندیم برا مادرم چیکار کنیم. 

والا اگر بچه نداشتم مشکلی نبود. البته من با خانواده شوهرم زندگی میکنم همون زمان هم که اومده بود پدرش ...

اره متاسفانه خیلی صورت جالبی نداره ولی وظیفه ما بچه هاس مواظبت کنیم ازشون،،،نمیشه خونه خودش بمونه یکیو ی پولی بدین شبا بیاد پیشش البته ادم مطمئنی باشه

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
اره متاسفانه خیلی صورت جالبی نداره ولی وظیفه ما بچه هاس مواظبت کنیم ازشون،،،نمیشه خونه خودش بمونه یک ...

خواهرزاده ام هست. ولی سربازه.  در مورد دیگران هم میترسیم ناقل باشن. ما که نمیشناسیم طرف رو

خوب باهاش خرف بزن بگو تو تاج سرمی ولی میترسم بهت بی احترامی شه اگه بلایی سر این بچه بیاد کی جواب اینارو میده یه ذره رعایت کن و از ترست کم کن یه شب تنها بخواب ببین چی میشه

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات