2777
2789
خخخ فک نمیکردن همه بخوان بخونن میخواین تو یه تاپیک جدا میزارم هرکی دوس داشت بخونه😘

گذاشتی تگم کن بیام بخونم😊

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قسمت ۱۹

الان ۲ سال میگذره از همه اون روزا..

اتفاقا وابسته این آدمی ک الان عاشقشم نشدم..این من بودم ک اگه میرفتم اون می‌شکست...انگار اومدیم تو زندگی هم تا دنیامون عوض بشه...آدم باخداییه...خیلی جاها کنارم بود و پا ب پای من غصه خورد و پایه خنده هام بود...خیلی اتفاقا توی اون دوسال برامون افتاد...به مادرم گفتم...اما فقط و فقط با این که ندیده اونو با لر بودنش مخالفه...الان ۶ ماهه همو ندیدیدم...به مادرش گفت درمورد من...شرط هایی براش گذاشتن ک اگه عملی بشه...میان منو ببینن...شهرشون تا اینجا ۱۰ ساعت راهه...

یه بار اونو بیرون دیدم حدودا یک سال پیش...داد زدم سرش...دل و جرات بهم داده بود کسی ک دوسم داشت...فرار کرد از دستم...

هنوز پیامش رو گوشیمه بدون دغدغه باهم زندگیمون میگذرونیم...خوشحالم ک دارمت...

نمی‌دونم این آدم تو زندگی من حکم چی بود اما انگیزه بهم داد واسه جبران گذشته واسه دوباره نماز خواندن...درس خوندن...کار کردن...تلاش کردن..

وابسته نشدم دنبال پسری هم نبودم دختر بدحجابی هم نبودم...اتفاقا چادر همیشه سرم بود...چیزی ک جلبش کرده بود تو دیدن من ک بعد ها بهم گفت این بود من نگاش نمیکردم...

زندگیم ، عشقم..قبول شدن تو دانشگاهی ک بعد ۳ بار انتخاب رشته زدم همه کار خدا بود...

ناامید نشدم...خانوادم بهم فرصت دادن..و دلم به همین خوشه

تمام

واقعا اموزنده هست 😍

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !