2777
2789
عنوان

موهام 😭

220 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها.من چندماه پیش چون موهام خیلی سفیدی داشت رفتم رنگ موی قهوهای تیره از اینایی که سفیدی رو میپوشونه گرفتم رنگ کردم اما حالا که موهای سفیدم دوباره بلند شده دلم میخواد رنگ روشن کنم که سفیدیا به چشم نیاد اما رنگ نمیگیره موهام. یعنی فقط یکی دوسانتی که موهای خودم در اومده رنگ میگیره اما قسمتایی که رنگ قهوه ای بود رنگ نمیگیره. چیکار کنم البته دکلره نمیخوام

رنگ خیلی تیره گذاشتی.فکر کنم باید اول دکوپاژ کنی.

دکوپاژ چیه منظورت دکلره ست 😳🤔

به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم چه زن چه مرد!!!چو روزی مرا عمر پایان رسید /زمانی که جانم ز تن برکشید/ نه تابوت باید مرا بر بدن/ نه با مومیایی کنیدم کفن/ که هر بند این پیکرم بعد از این/ شود جزئی از خاک ایران زمین:)))✨🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معلمونه رنگ نمیگیره چه انتظاری داری اول اون رنگرو ببر بده پاک کنن

🥸 .. امضامو دیدی برام دعا کن برگرده و به مراد دلم برسم برات دعا میکنم 💖🙏و او رفت، مثل رؤیایی که قبل از بیدار شدن محو میشودو من بیدار شدم با قلبی خالی تر از شب:)"

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز