2777
2789

امام جواد(ع) دستگیری دنیاییشون خیلی معروفه

برای حاجات مختلف مخصوصا مالی به امام جواد (ع)متوسل بشیم

برای منم دعا کنین بتونیم ماشین بخریم🌹🙏

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

التماس دعا بخصوص دعای فرج الهی بحق حضرت امام جواد علیه السلام عجل لولیک الفرج و سلم امام زماننا دعاک ...

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

۲۰۰ تا من میگم ممنون

قبول باشه

۳۰۰ تا من

حاجت روا باشید💐

ببخشید اینجا پیام میذارم میشه بیاید تاپیکم😭😔

خداحافظ نینی سایت و نینی سایتی ها...خدایا اگه یه وقت حرفام بوی ناشکری میده تو تنهام نزاریا،بزار رو حساب دردام لطفا...

استاتر انشاا.. که ماشین بخرین..

برا تمام عزیزان ملتمس دعا از خدا خواستار حاجت روایی شونم..

منم از خدا میخوام هم ماشین خیلی خوب بخرم هم خونه ای که معجزه آسا برام قسمت بشه.شمام دعام کنید.