خانما کی پایست باهام بخونیم هرشب بعد بیایم اینجا اعلام کنیم آخه من ارادم کمه میخوام با تشویق یکی بخونم باهام بهتره حالا کی میاد؟؟؟؟
خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
حالا ک کروناست ولی گذرتون اگر به حرم خورد مارو از دعاتون بی نصیب نذارید🌷اخه تو یه تاپیکی خاطرم هست گفته بودین مشهدی هستید..منم پارسال بعد ۱۵ ۱۶ سال اومدم مشهد.قرار بود امسالم بیام ک نشد دیگه.ممنون🌷🌷❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت
مرسی دوست خوبم .مطمئنا شماهم بعد اینکه سلامیتتو بدست اوردی یه همسر ایده ال نصیبت میشه🌷🌷امشب به نیت سلامتیت یه سوره دخان میخونم انشاءالله به حق حضرت فاطمه ب زودیِ زود خوبه خوب شی💕💕💕💕💕
مرسی دوست خوبم .مطمئنا شماهم بعد اینکه سلامیتتو بدست اوردی یه همسر ایده ال نصیبت میشه🌷🌷امشب به نیت ...
وای عزیزممممممم😘😘😘😘😘دختر تو چقدر مهربونی
مطمعن باش تو با این دل مهربون بهترین زندگی میکنی در آینده یه همسر خوب مثل خودت قسمتت میشه 🤲🤲🤲🤲
ممممنووووون خوبی از خودتی گلم😍😍😍😍خیلی خوشحالم کردی با این پیامت عزیزم❤❤❤💕
خدا خوشحالت کنه عزیزم🌹☘💖
راستی من همسن سالای توم
از این به بعد دوستای خوبی میشم🌹😘
جدی؟؟ چ خوب من خیلی تنهام دوس دارم دوست خوبی مثل تو داشته باشم💕❤❤❤
اوهم خوبی از خودته مهربون
با کامل میل🌹🌹❤😘
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم