چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
اتفاقا خواهر منم بچش دختر بود ولی تغییر نکرد اما خب از قدیم اینو شنیدم ک میگن واسه همین گفتم😅
😐چمیدونم.. ولی خب فکر کنم وزن مادر هم تاثیر داشته باشه من خواهرم باردار که شدند 50 کیلو بودند اندامش فیکس و عالی بود بعد تو بارداریش نهایت وزنش شد 64 بعدشم که شیر خودشو به بچش داد دوباره برگشت به خودش کلا پهن و اینا نشد شکمم نداشت زیاد بچشم ماشالله توپولیه
این لحظه ها مال مان بله یه جوری باش که انگار بار اخره به اینی که داری قانع باش خره
😐چمیدونم.. ولی خب فکر کنم وزن مادر هم تاثیر داشته باشه من خواهرم باردار که شدند 50 کیلو بودند اندام ...
چ خوب
ما ژنمون تو بارداری لاغر میشه
ابجیم ۱۲ کیلو لاغر شد
مامانم سر ابجی کوچیکم ۲۵ کیلو لاغر شد
بچه هامون موقع تولد جون ندارن طفلیا😐
دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
😐عزیزم انشاالله تندرست باشند..آره دیگه هرکسی فرق داره
فدای تو همچنین❤
دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃