2777
2789
عنوان

زشت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 49 پست
اووو من و بايد ميديدي هيچ كس زشتتر از من نشده و نميتونه شده باشه فقط روزي كه سزارين شدم و بايد ...

توروخدااااااا انقد طول کشید؟من فکر میکردم نهایت 10 15 روز بعدش خوب میشه قیافم😱😱😱😱😱

کسی کاریم نداشت جاریم هی گف هی گف الان دیگه تقریبا همه میگن دیروز سرسفره مادرشوهرمم میگف فلانی میپرس ...

مهم نباشه واست داری مادر میشی تازه اول حرف و حدیثی

بچت که بدنیا اومد برا هرکاری میخوان ی نظری بدن، قوی باش، بگو خب ی گوشت در و ی گوشت دروازه

من بچه دومم که بدنیا اومد تا یسال میگفتن چقد زشته منم میگفتم چشاتون زشت میبینه الان چهارساله انقد خوشگل شده ماشالله 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره تقریبا بعد جمله زشت شدی جمله بعدی بچت دختره 😂 ولی این زشت شدیییی رفته رواعصابم

حق با توعه زشت شدی کلمه جالبی نیست

ولی خب ورمی ک ادم میکنه خیلی به چشم میاد

اطرافیان باید مراعات کنن

عروس خاله ی من انقدددددد باد کرده بود ک نگو‌

چ دختر ماهییی داره من ک عاشقشم

به این فک کنی ک دخترگلت داره خوشگل میشه اصلا ناراحت نمیشی

😁😁😁😁

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
مهم نباشه واست داری مادر میشی تازه اول حرف و حدیثی بچت که بدنیا اومد برا هرکاری میخوان ی نظری بدن، ...

بچه من انقدر خوشگل بود وقتي بدنيا اومد عينه هلو بود مادرشوهرم هي ميگفت شبيه پسرمه كه خوشگله الان هرچي ميره داره زشت ميشه ميگه اصلاً به ما نرفته به خودت و مادرت رفته😂😂😂

بچه من انقدر خوشگل بود وقتي بدنيا اومد عينه هلو بود مادرشوهرم هي ميگفت شبيه پسرمه كه خوشگله الان هرچ ...

عجب، بگو چشماتون زشت میبینه، تا گفت شبیه خودته بگو خداروشکر همش دعا میکردم ب خودمون بره 😂

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
من شنیدم مادری که بچش دختره زشت میشه چون دختر داره از زیبایی مادر میگیره حالا خرافه بودن یا نبودنش ...

نه بابا خواهر من بچش دختر بود زمان بارداریش خیلی قشنگ شد چهرش  

این لحظه ها مال مان‌ بله یه جوری باش که انگار بار اخره به اینی که داری قانع باش خره
نه بابا خواهر من بچش دختر بود زمان بارداریش خیلی قشنگ شد چهرش    

اتفاقا خواهر منم بچش دختر بود ولی

تغییر نکرد

اما خب از قدیم اینو شنیدم ک میگن

واسه همین گفتم😅

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃