راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اره تقریبا بعد جمله زشت شدی جمله بعدی بچت دختره 😂 ولی این زشت شدیییی رفته رواعصابم
حق با توعه زشت شدی کلمه جالبی نیست
ولی خب ورمی ک ادم میکنه خیلی به چشم میاد
اطرافیان باید مراعات کنن
عروس خاله ی من انقدددددد باد کرده بود ک نگو
چ دختر ماهییی داره من ک عاشقشم
به این فک کنی ک دخترگلت داره خوشگل میشه اصلا ناراحت نمیشی
😁😁😁😁
دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
مهم نباشه واست داری مادر میشی تازه اول حرف و حدیثی بچت که بدنیا اومد برا هرکاری میخوان ی نظری بدن، ...
بچه من انقدر خوشگل بود وقتي بدنيا اومد عينه هلو بود مادرشوهرم هي ميگفت شبيه پسرمه كه خوشگله الان هرچي ميره داره زشت ميشه ميگه اصلاً به ما نرفته به خودت و مادرت رفته😂😂😂
نه بابا خواهر من بچش دختر بود زمان بارداریش خیلی قشنگ شد چهرش
اتفاقا خواهر منم بچش دختر بود ولی
تغییر نکرد
اما خب از قدیم اینو شنیدم ک میگن
واسه همین گفتم😅
دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃