2789
عنوان

زشت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 49 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اتفاقا خواهر منم بچش دختر بود ولی تغییر نکرد اما خب از قدیم اینو شنیدم ک میگن واسه همین گفتم😅

😐چمیدونم.. ولی خب فکر کنم وزن مادر هم تاثیر داشته باشه من خواهرم باردار که شدند 50 کیلو بودند اندامش فیکس و عالی بود بعد تو بارداریش نهایت وزنش شد 64 بعدشم که شیر خودشو به بچش داد دوباره برگشت به خودش کلا پهن و اینا نشد شکمم نداشت زیاد بچشم ماشالله توپولیه

این لحظه ها مال مان‌ بله یه جوری باش که انگار بار اخره به اینی که داری قانع باش خره
بگو حتی اگه زشتم شدم عوضش دارم مادر میشم مادر شدن اگه. راحت بود خدا بهشت رو زیر پاش نمیزاشت

خب بعدش این حرف وتایید میکنن من خودم همیشه میگم خب حاملگی همینه چ انتظاری دارین عین ....سرشونو تکون میدن میگن اره خب کوفت واره زشت شدی زشت شدی اخرشم ارههههه 

اصن من چرا انقد حساس شدم ونمیدونم @-@

😐چمیدونم.. ولی خب فکر کنم وزن مادر هم تاثیر داشته باشه من خواهرم باردار که شدند 50 کیلو بودند اندام ...

چ خوب

ما ژنمون تو بارداری لاغر میشه

ابجیم ۱۲ کیلو لاغر شد

مامانم سر ابجی کوچیکم ۲۵ کیلو لاغر شد

بچه هامون موقع تولد جون ندارن طفلیا😐

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
چ خوب ما ژنمون تو بارداری لاغر میشه ابجیم ۱۲ کیلو لاغر شد مامانم سر ابجی کوچیکم ۲۵ کیلو لاغر شد ...

😐عزیزم انشاالله تندرست باشند..آره دیگه هرکسی فرق داره

این لحظه ها مال مان‌ بله یه جوری باش که انگار بار اخره به اینی که داری قانع باش خره
خب بعدش این حرف وتایید میکنن من خودم همیشه میگم خب حاملگی همینه چ انتظاری دارین عین ....سرشونو تکون ...

طبيعيه منم خيلي حساس شده بودم از دست اين مادرشوهر بيشعورم همش گريه ميكردم 

😐عزیزم انشاالله تندرست باشند..آره دیگه هرکسی فرق داره

فدای تو همچنین❤

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
فدای تو همچنین❤

💖🙏 البته تغذیه زمان بارداریم خیلی مهمه🤐 من مامانم همش غذا درست میکرد برا آبجیم همه چیزم طبیعی مصرف میکرد حتی شیر و تخم مرغ محلی😬