2777
2789
عنوان

کرونا

109 بازدید | 13 پست

سلام مادرم مدتیه ک معده درد اسهال وتب خفیف ولرزداره معده دردش شدیده ی مدت معده ش خوب شد ولی همچنان ببخشید اسهال داشت الان دوباره معده دردش برگشته وخیلی حالش بده اصلا هم اشتهانداره وگلاب بروتون بالامیاره یعنی کروناس ،؟؟؟؟

چهاربارمیره دکتر ازش تست نمیگیرن بهش مسکن وی سری قرص میدن وآمپول

خودش هم ب شدت ازکرونامیترسه تابهش میگم ب دکترمیگفتی تست بگیره ازت شروع میکنه ب لرزومیگ ن کرونا نیس ازمعدمه 🥺

من ی شهردیگم حالامادرم چ دکتری بره تشخیص بده چشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تمام اين علائم رو داشتم و مبتلا شدم 

اميدوارم ماردتون خوب بشه

البته اگ كروناس ديگه داره خوب ميشه و دورش تموم ميشه چون استفراغ جز اخرين علائم كروناس

بعدش خوب ميشه طبق تجربه ي خودم دارم ميگم

آرزوهاتو بغل كن تا خدا هست زندگي هست❤️
ای وای خب باید تست بده دیگه کرونا هم باشه خوب میشه ایشالا هم که نیس ترسش که بدتره

یعنی فکرمیکنیدکروناس اصلا قبول نمیکنه میگ ن کرونا نیس معده مه ک اینجوری حالموبدکرده 

دکتر متخصص داخلی حالا من تا رفتم بخاطر یه گلو درد به زور تست کرونا برام نوشت

دکتراش خیلی داغونن تازع اصلا ازمادرم نمیپرسن تب داری نداری مستقیم براش سوزن ومسکن تجویز میکنن

اگه میترسه کرونا باشه ندونه بهتره ،

خیلی میترسه یعنی میگ بیماری بدباشه کرونا نباشه

دورازگوشش 

حالا هی بهم میگ بیا میخوام ببینمت تودوراهی موندم برم کرونا باشه منوبچه هام وشوهرم مبتلا میشیم نرم هم مادرم منونمیبخشه االان ی سال نرفتم دیدنش😭😭😭😭

خیلی میترسه یعنی میگ بیماری بدباشه کرونا نباشه دورازگوشش  حالا هی بهم میگ بیا میخوام ببینمت ت ...

اگه امکانش هست تنها برو چند روز ببینش بهش برس ،چقد بد ک ای نقد میترسه از کرونا همسر منم گرفت الان بهترشدن

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
اگه امکانش هست تنها برو چند روز ببینش بهش برس ،چقد بد ک ای نقد میترسه از کرونا همسر منم گرفت الان به ...

بچم سه ماهشه نمیتونم بزارمش پیش کسی شوهرم هم کاسب نمیتوته بیشنه خوته ازبچه هامراقبت کنه

خداروشکرک همسرتون خوب شده🌹🌹🌹

اصلا باورنداره ک ممکن کسی کرونابگیره ولی دورازجونتون نمیره میگ هرکی بگیره میمیره اینام ک نمردن لابدکرونانبوده😒🙄

۴۲سالشه