لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30736 عنوان لیدی میل 72 بازدید | 12 پست ماه هفتم وزن جنینم کمه بخرم بخورم ؟؟؟ بعدش من فک میکردم خارجیه اما دیدم ایرانی داره داروخونه خیلی هم ارزونه 25تومن این همون لیدی میل اصلیه؟؟ کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار 1399/04/18 | 17:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیسان_بانوaysan عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1679 میشه توشیردهی خورد؟ من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞✌️
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30736 میشه توشیردهی خورد؟ فک کنم نمیدوتم من باردارم کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
۷۵۹۵ عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 4312 بگیربخورمن همون ایرانیشم پیدانکردموزن بچت چنده؟ گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30736 بگیربخورمن همون ایرانیشم پیدانکردم وزن بچت چنده؟ 900گرمه فردا میرم تو 8ماه کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30736 بگیربخورمن همون ایرانیشم پیدانکردم وزن بچت چنده؟ خارجیه اصلیش؟؟ شوهرم گف اگر خارجی داره تا بسپرم برات بگیرن چون داروخونه همش ایرانیه کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
آیسان_بانوaysan عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1679 900گرمه فردا میرم تو 8ماه کمه ارهاجیل بخربخورسریع وزن میگیره خیالتم راحته شیمیایی نیس من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞✌️
۷۵۹۵ عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 4312 900گرمه فردا میرم تو 8ماه اره کمه بایدیکونیم بودبگیربخوردلسترانجیرکباب خرماوشیرحلواهم بخورچیزای شیرین بخورتپلترمیشه گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
آیسان_بانوaysan عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 1679 خارجیه اصلیش؟؟ شوهرم گف اگر خارجی داره تا بسپرم برات بگیرن چون داروخونه همش ایرانیه به شوهرت بگواجیل بخره سریع وزن میده ومولتی ویتامین مینیرال من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞✌️
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30736 کمه اره اجیل بخربخورسریع وزن میگیره خیالتم راحته شیمیایی نیس مرتب میخورم اما وزنش نرفته البته مامانم پودر کرده رو بستنی میریزم هر بار .خودمم وزنم بالا نرفته فشار هم گرفتم افت قند و عفونت ادراری هم دارم کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
۷۵۹۵ عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 4312 خارجیه اصلیش؟؟ شوهرم گف اگر خارجی داره تا بسپرم برات بگیرن چون داروخونه همش ایرانیه ب کی میخادبسپورهمن کل داروخونه روگشتم گفتن دیگه واردنمیشهبعدشم چن تاشم گفت بدون نسخه نمیدیم بنظرم برونسخه بنویسه تاکارت راحتتربشه گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30736 به شوهرت بگواجیل بخره سریع وزن میده ومولتی ویتامین مینیرال عزیزم اجیل رو میخورم حتی مامانم پودر کرده رو بستنی میریزه یا رو خامه میده بخورم اصلا نه خودم جاق شدم نه بچه کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 30736 ب کی میخادبسپوره من کل داروخونه روگشتم گفتن دیگه واردنمیشه بعدشم چن تاشم گفت بدون نسخه نمیدیم بنظر ... از شیراز تو انوری بخره اونجا همه چیز پیدا میشه کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار