2777
2789
عنوان

لیدی میل

72 بازدید | 12 پست

ماه هفتم وزن جنینم کمه بخرم بخورم ؟؟؟ بعدش من فک میکردم خارجیه اما دیدم ایرانی داره داروخونه خیلی هم ارزونه 25تومن این همون لیدی میل اصلیه؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگیربخورمن همون ایرانیشم پیدانکردم

وزن بچت چنده؟

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
بگیربخورمن همون ایرانیشم پیدانکردم وزن بچت چنده؟

900گرمه فردا میرم تو 8ماه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بگیربخورمن همون ایرانیشم پیدانکردم وزن بچت چنده؟

خارجیه اصلیش؟؟ شوهرم گف اگر خارجی داره تا بسپرم برات بگیرن چون داروخونه همش ایرانیه 

900گرمه فردا میرم تو 8ماه

اره کمه بایدیکونیم بود

بگیربخوردلسترانجیرکباب خرماوشیرحلواهم بخورچیزای شیرین بخورتپلترمیشه

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
خارجیه اصلیش؟؟ شوهرم گف اگر خارجی داره تا بسپرم برات بگیرن چون داروخونه همش ایرانیه 

به شوهرت بگواجیل بخره سریع وزن میده ومولتی ویتامین مینیرال

من خیلی وقتانخونده ردمیشم دلیل نیست کم اورده باشم🤞⁦✌️⁩
کمه اره اجیل بخربخورسریع وزن میگیره خیالتم راحته شیمیایی نیس

مرتب میخورم اما وزنش نرفته البته مامانم پودر کرده رو بستنی میریزم  هر بار .خودمم وزنم بالا نرفته فشار هم گرفتم افت قند و عفونت ادراری هم دارم

ب کی میخادبسپوره

من کل داروخونه روگشتم گفتن دیگه واردنمیشه

بعدشم چن تاشم گفت بدون نسخه نمیدیم بنظرم برونسخه بنویسه تاکارت راحتتربشه

به شوهرت بگواجیل بخره سریع وزن میده ومولتی ویتامین مینیرال

عزیزم اجیل رو میخورم حتی مامانم پودر کرده رو بستنی میریزه یا رو خامه میده بخورم  اصلا نه خودم جاق شدم نه بچه

ب کی میخادبسپوره من کل داروخونه روگشتم گفتن دیگه واردنمیشه بعدشم چن تاشم گفت بدون نسخه نمیدیم بنظر ...

از شیراز تو انوری بخره اونجا همه چیز پیدا میشه