2789
عنوان

واقعا چرا؟!

131 بازدید | 21 پست

چرا یک نفر دو هفته است میاد اینجا کلی دروغ میگه هر روز کلی تاپیک الکی من اهل مچ گیری نیستم ولی حرفهاش مشخصه چند نفر هم توتاپیکهاش مچشو گرفتن چند سری براش گزارش زدن هیچی بعد کافیه یک نفر حرف اجتماعی سیاسی اقتصادی بزنه سریع مسدود میشه ؟!

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسی به اون یکی کار ندارم

ایول تاریخ عضویت

چقدر قدیمی،احترامت واجبه😍🌹

پستهات خیلی کم ،اگر ماها بودیم اوووووو چقدر پست

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

اسمشو نمیگم می‌خوام فقط می‌خوام نی نی یارها پاسخگو باشن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اسمشو نمیگم می‌خوام فقط می‌خوام نی نی بارها پاسخگو باشن

بگو شاید اونیکه تو فکرمه حداقل بشناسیمش نمیشه که

بیاین پایین عشقا یه چیز جذاب دارم👇👇👇👇داستان امیر و پریناز بزنید رو لینک و بخونید مرسی از توجهتون
اسی به اون یکی کار ندارم ایول تاریخ عضویت چقدر قدیمی،احترامت واجبه😍🌹 پستهات خیلی کم ،اگر ماها ب ...

قربون شما 

بیشترش مال این چند وقت اخیره که پدرم فوت شده و دلتنگم میام سایت بیشتر سعی میکنم تو تاپیکهایی باشم که کسی سوال داره و میتونم جواب بدم