2777
2789

سلام تو رو خدا کمک کنید من الان ۲۸ هفته ام صبح پاشدم تو شرتم یکم خیس بود بی رنگ امکان داره از کیسه اب باشه حالا یه پد گذاشتم یه دو ساعتی میگذره یکم راه رفتم چند تا یرفه کردم چیزی نیومده ولی خیلی نگرانم 

برامن همین هفته ها پیش اومد نگران نباش..زیاد شد سریع بروبیمارستان

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب شما اینطوری شدی بعد دیگع ادامه نداشت همین یکبار بود .خیلی هم کمرم درد میکنه از صبح .

نه ادامه نداشت..رفتم بیمارستان خوب بود همه چی..اگه بیرنگ وبی بو باشه وادامه دار برو بیمارستان

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..
نه ادامه نداشت..رفتم بیمارستان خوب بود همه چی..اگه بیرنگ وبی بو باشه وادامه دار برو بیمارستان

اها خدا کنه ادامه نداشته باشه .دعا کنین واسم .خیای کمرمم درد مسکنه این ربط داره به کیسه آب 

اها خدا کنه ادامه نداشته باشه .دعا کنین واسم .خیای کمرمم درد مسکنه این ربط داره به کیسه آب 

ایشاله چیزی نیست..صلوات فرستادم سمتت..نه کمر درد طبیعیه تو بارداری..