سلام ..نمیدانم تورا چه صدابزنم ..دخترکم یا پسرکم .ای عزیز نازنینم چرا نمیایی؟؟این همه انتظار بس نیست حالا که امدنت باتاخیر شده وهنوز ازمن به خدا نزدیکتر هستی ودر جوار رحمت بی منتهای اویی حرف های من را به پروردگارمان بگو ...بگو میدانم که تو صلاح ومصلحت مادرم را بیش از همه میدانی اما ...بگو دلش گرفته بگو طاقت نگاه ها وحرفهای ازسر دلسوزیو مقرضانه مردم راندارد بگو این روزها دلش عجیب میگیرد و چشمانش عجیب میبارد ..بگو گاهی به گناهانش فکر میکندبه ناسپاسیهایش به کوتاهیهایش دروعده هایی که بتو داده و بی اراده واز سربیحوصلگی انجام نداده ...بگو اوهم دل دارد از دلداری چون تو این چنین بیتوجهی بعید است بگو میداند که بنده ی خوبی نبوده بگو چشم امیدش به رحمانیت پروردگارش است ...بگوبه احترام مقام ملکوتی مادر دوست ندارد مایه ی ناراحتی وپریشانی مادرش باشد بگو هربار که مادروفرزندی درکنار هم میبیند دلش میلرزد بگو دلش میخواهد تاجوان است مادر شود تاشورو شوق دارد بگو که انتظار امانش رابریده وهربارنا امیدشدن اورا بیحوصله وبهانه گیر کرده ..بگو اخیرا درتنهاییهایش فقط اشک میریزدبگو دیگر خبری از ان دخترک شاد سالهای قبل نیست ...عزیزجانم دروغ چرا وقتی جامعه را میبینم اینهمه طوفان را ;انقدر دوستت دارم که گاهی فکر میکنم نیایی بهتراست اما برای خودت نه من وپدرت که بیصبرانه منتظر گامهای کوچک تو در زندگی دونفره مان هستیم تا بیایی و شادی گمشده زندگیمان شوی...بگو پروردگارامرادرکالبدی بدم ومامورگردان تا باعث شادی خانواده ای باشمو نور امیدی برای اینده شان بگو مادرم دیگر طاقت انتظار ندارد.بگو که مادرم میگفت به تمام منتظران رحم کن ودامان انهارا به حق طفل 6ماه ی کربلا باب الحوایج حضرت علی اصغر سبز کن .........
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد… . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من باردارم همیشه هر پست اینجوری میبینم دعا میکنم ایشالا خدا یه دونه گل به اینا بده.... بخدا خود خداام میدونه این خانما اینجوری قدر بجشونو بیشتر میدونن...
من برات دعا میکنم که ایشالا ایشالا یه نی نی خوشگل بهت بده....