sogholii مدیر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 1439 عنوان جهیزیم... | مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 38 پست بچه ها کل وسایل چوبیم باهم سته و رنگشون کرمی ولی خب از مدل میز تلویزیون خوشم نمیاد میخوام عوضش کنم خیلی خز میشه اینجوری ؟همشون ست میز تلویزیون جدا؟ میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔❤️❤️ 1399/04/18 | 11:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogholii مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 1439 😂😂نه بابا خدا نکنه.اخه شوهر بوقم تو خرید عروسی هم با داداشش رفت وسایل برای من خرید همه چی به سلیقه ... وای چقدر بد میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔❤️❤️
هاناااااااا عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 2631 😂😂نه بابا خدا نکنه.اخه شوهر بوقم تو خرید عروسی هم با داداشش رفت وسایل برای من خرید همه چی به سلیقه ... 😂😂😂😅😅😅😂😅
هاناااااااا عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 2631 منم خیلی دوست دارم صدفی یا سفید بگیرم ولی خب اینجوری باید جاکفشی و ویترینمم. عوض کنم دلم نمیاد🙁 جا کفشیمم سفیده😂
النا۱۳۸۰ عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 7686 من به دوست همسرم میگم هوو 😄😄😄 لامصبا دوستای جون جونی هستن که نگو توی دانشجویی هم اتاقی بودن وای حرص ادم رو در میارن.شوهر من از من بیشتر به حرفه داداششه یه چی میخواد بخره زنگ میزنه ازاون میپرسه تعمیر کار میخواد بیاد زنگ میزنه اونم بیادو...
parisa_azeri_qiz عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 8197 کلا مثله هوومه توهمه چی دخالت میکنه کل خرید عروسی حتی لوازم ارایشی هم به سلیقه اونه به خاطر همین دل ... چه خاله زنکه بگو بتوجه خیر سرت مردی بدو سر کارای مردونه🤐
sssisiiiiii عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 891 😂😂نه بابا خدا نکنه.اخه شوهر بوقم تو خرید عروسی هم با داداشش رفت وسایل برای من خرید همه چی به سلیقه ... وایییییی این دیگه چه موجودیه
النا۱۳۸۰ عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 7686 وای چقدر بد خیلی هنوزم بعد سه سال میکوبم تو سر شوهرم و خانوادش مدیونتم دروغ بگم لباس زیر و دسته گل عروسیمم خواهرش انتخاب کرده بود من بعد عروسی فهمیدم یه دعوای گنده انداختم تو خونه
دختر_باوفا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 12123 وای حرص ادم رو در میارن.شوهر من از من بیشتر به حرفه داداششه یه چی میخواد بخره زنگ میزنه ازاون میپرسه ... نه اتفاقا همسر من کلا حساب منو از دوستش جدا کردهمیگه هرکس به حای خودمادر به جای خودپدر به جای خودخواهر به جای خودرفیق به جای خودهمسر به جود ...
sogholii مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 1439 جا کفشیمم سفیده😂 همه رو تا ب تا برداشتی ک 😂😂منک کل خونم رنگ کرمه حتی دکورو ساعت و تابلو 😁فقط فرشام کرم سورمه ایه میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔❤️❤️
النا۱۳۸۰ عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 7686 چه خاله زنکه بگو بتوجه خیر سرت مردی بدو سر کارای مردونه🤐 به خاطر همینه با چهل سال سن هنوز مجرده فکرشو بکن من نامزد بودم اولاش به من میگفت عمو😂🤷♀🤦♀️
sogholii مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 1439 خیلی هنوزم بعد سه سال میکوبم تو سر شوهرم و خانوادش مدیونتم دروغ بگم لباس زیر و دسته گل عروسیمم خواهر ... شوهرت چند سالشه ؟ میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔❤️❤️
parisa_azeri_qiz عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 8197 به خاطر همینه با چهل سال سن هنوز مجرده فکرشو بکن من نامزد بودم اولاش به من میگفت عمو😂🤷♀🤦♀️ 😂😂😂حتما بخاطر همینه همون بهتر زن نداره ببچاره میشد وگرنه دختره..
تپلی69 عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 727 منم سرویس چوبم کلن با شوهرم بود هرکدوم یه رنگه ولی از لحاظ مردها همش یه رنگه ولی درجه ی روشن و تیرش فرق داره سرویس خوابم سفیده جاکفشی سفیده مبل و میز نهارخوری قهوه ای میز تلوزیون و ویترین کرم فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم