2777
2789
عنوان

جهیزیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 38 پست
😂😂نه بابا خدا نکنه.اخه شوهر بوقم تو خرید عروسی هم با داداشش رفت وسایل برای من خرید همه چی به سلیقه ...

وای چقدر بد 

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به دوست همسرم میگم هوو 😄😄😄 لامصبا دوستای جون جونی هستن که نگو توی دانشجویی هم اتاقی بودن

وای حرص ادم رو در میارن.شوهر من از من بیشتر به حرفه داداششه یه چی میخواد بخره زنگ میزنه ازاون میپرسه تعمیر کار میخواد بیاد زنگ میزنه اونم بیادو...

وای حرص ادم رو در میارن.شوهر من از من بیشتر به حرفه داداششه یه چی میخواد بخره زنگ میزنه ازاون میپرسه ...

نه اتفاقا همسر من کلا حساب منو از دوستش جدا کرده

میگه هرکس به حای خود

مادر به جای خود

پدر به جای خود

خواهر به جای خود

رفیق به جای خود

همسر به جود 

...

جا کفشیمم سفیده😂

همه رو تا ب تا برداشتی ک 😂😂

منک کل خونم رنگ کرمه حتی دکورو ساعت و تابلو 😁فقط فرشام کرم سورمه ایه

خیلی هنوزم بعد سه سال میکوبم تو سر شوهرم و خانوادش مدیونتم دروغ بگم لباس زیر و دسته گل عروسیمم خواهر ...

شوهرت چند سالشه ؟

منم سرویس چوبم کلن با شوهرم بود هرکدوم یه رنگه ولی از لحاظ مردها همش یه رنگه ولی درجه ی روشن و تیرش فرق داره 

سرویس خوابم سفیده جاکفشی سفیده 

مبل و میز نهارخوری قهوه ای 

میز تلوزیون و ویترین کرم

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم