2777
2789
عنوان

لاغری سریع

647 بازدید | 29 پست

سلام دوستان میخوام ۵ ماهه از ۸۰ بشم ۶۰

تجربه ۶ کیلو تو دوماه دارم

روزی ۱ ساعت میرقصم ۱۵ دقیقه حلقه رژیم هم گرفتم تو رژیم چیزهای سالم و طبیعی میخورم 

بنظرتون میتونم ۵ ماهه ۲۰ کیلو کم کنم یعنی ماهی ۴ کیلو

کالری دریافتیم در روز ۹۰۰ هست ۴۰۰ کالری هم میسوزونم

قهوه تلخ برای لاغری شنیدم میگن خوبه غلیظ باید بخورم و خالی؟؟

اره اگه اصولی پیش بری ماهی ۴ کم میکنی 

قهوه هم تلخ باید بخوری

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

۹۰۰ برای وزن ۸۰ کمه 

وزنت سریع استپ میکنه

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی وقتها ۱۰۱۰ تا میخورم بعضی وقتها ۹۰۰ مختلف میخورم که استپ نکنه

وزن ضرب در ۲۰ منهای ۱۰۰ باید مصرف کنی روزانه 

با دو روز فست ۵۰۰ کالری

باید غلیظ بخورم؟ یعنی یک آب زیاد بریزم یا کم نمیشه یک خرما باهاش بخورم؟

اره خرما میتونی باهاش بخوری 

من اگه غلیظ بخوام بخورم خیلی خیلی کم میخورم چون معدم اذیت میشه 

منم ورم معده و ناراحتی معده دارم ضرر داره؟؟

اره عزیزم زیاد نخور و اینکه مشکل معده داری گلم کالریتو درست محاسبه کن که به معدت آسیب نزنی 

فست هم اگه ۵۰۰ برات سخته ۷۰۰ بگیر 

شما خودت رژیمی؟؟  چندکیلو کم کردین ؟؟

اره رژیمم اول کارم یک کیلو کم کردم تو ی هفته 

البته من فست رو زیاد نتونستم بگیرم بخاطر معدم 

اره عزیزم زیاد نخور و اینکه مشکل معده داری گلم کالریتو درست محاسبه کن که به معدت آسیب نزنی  فس ...

ممنونم شما رژیمتون چجوریه ورزش هم میکنین؟؟ منم باید از ۸۰ بشم ۶۰

قدتون چنده؟ من ۱۶۴

ممنونم شما رژیمتون چجوریه ورزش هم میکنین؟؟ منم باید از ۸۰ بشم ۶۰ قدتون چنده؟ من ۱۶۴

من ۱۶۸ ام 

میخوام بشم ۶۸ کیلو 

رژیمم کالری شماریه با همین فرمول که دادمت 

و  سالم خوری من کلا قند و شکر و حذف کردم حتی محصولاتی که قند دارن نمیخورم 

به جاش قند طبیعی میخورم 

ورزشم از ۱۵ دقیقه شروع کردم که هی زیادش کنم 

چقدره کالری ای ک میخورین؟؟ 

۱۷۰۰