بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟
در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگهمقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
چه عجیب که یکی میگه بچه زشته و شما هم قبول میکنید و براش گریه میکنید...باور کنید چهره بچه ها هر روز داره تغییر میکنه...یعنی عکستی دو روز قبلشون با امروزشون متفاوت.
اینکه انقدر حرفشون موثره عجیبه
آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
اقا یه چیزی میگم نه میخوام دلداریت بدم نه که فکر کنی میگم که مثلا غصه نخوری
خیلی خیلی بی نهایت بچت خوشگله شبیه عروسکاست بی اغراق میگم شدید نازه براش اسفند دود کن چشم حسود ازش دور باشه
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
به خد خسته شدم از خودم بدم میاد قدو وزنش از بچه های دیگه سر سالمه گاهی فکر مکنم دارم ناشکری مکنم ولی ...
من تعجب میکنم اخه مادر هرچقدم بچش زشت باشه همیشه اونو خوشگلترین بچه میبینه .من خودم اینقد مامانم از قیافم تعریف میکرد ک باورم شده بود خوشگلم.الان ک دقت میکنم میبینم مامانم پیاز داغشو زیاد کرده خیلیم تعریفی نیستم.تو هم این حس بدو از خودت دور کن.
مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩🦳👩🦱👩🦳👵
چقد ضعیفی😐میشینی گریه میکنی😑بچهای من سبزن فامیلام هی میگن بچهات سیان باهاشون قطع ارتباط کردم البته قبلش چندتا جواب کمرشکن بهشون دادم به بچهامم گفتم خوش رنگترین پوست دنیا رو دارن بقیه از حسودی اینجوری میگن..دخترت مثل فرشته هاس
همه چیزش درشته مثل خواهر من باورت نمیشه این قدر زیباست همه بهش حسودی می کنن..جشمش درشته دخترت هزار ماشالله با این که کوچولو هست ابرو های خوبی داره یعنی ابرو کمونه صورت درشتی داره ما میگیم تاج صورت که حسنه چی میخای از خدا والا