2777
2789
عزیزم چون بابا نیست قرار نیست همه به بچه های شما بگن زشت یکم محکم باش پشت بچت باش ایندفعه یجوری جواب ...

جوابشون ومیدم ولی از درون داغون میشم دلم میشکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا از خودم بدم میاد به خاطره این همه ناشکری 

دختر من مثل شرک بود تووی دو ماهگی الان نه ماهشه انقد فرق کرد که نگو ولی من حتی همون موقع هم عاشقش بودم اصلا قابل درک نیست که یه مادر به خاطر قیافه بچشو بخواد یا نخواد یه وقت به بچه بی محلی نکنی وااای خدا 

سلام عزيزدلم

تبريك بهتون ميگم بخاطردخترزيباتون...هم پوست سفيد داره هزارماشاالله هم بور هستش و هم لباي قلوه اي و سرخ داره و ماشاالله كه درشت هم هست

عزيزم دخترمن لحظه اي كه تولد شد خيلي زيبا بود جوري كه پرستارها جيغ و داد راه انداخته بودن و ميگفتن يه هلو متولد شده...ولي بعداز چند روز كه بخاطر زردي گذاشتيمش تو دستگاه يكم بد شده بود ...خيلي تو ذوق هممون خورد خيليييييييي...خواهرم از روي دلسوزي و اينكه روي قيافه بچه كه به كي رفته خيلي حساس هستش ،مدام ميگفت كه واي چي بود چي شد و شبيه خانواده باباش شده ...ولي با برخورد من و جانبداري من هيچوقت ديگه جرأت نكرد كه بگه...ومن ميگفتم بزاريد از چله در بياد بهتون نشون ميدم..وخدارو شاكرم كه دخترم به قيافه اولش برگشت و اصلا شبيه خانواده شوهرم نيست ولي شباهتهايي هم به پدرش داره ولي خيلي كم

به بچه ات عشق بده و بزار باوركنه كه عاشقش هستي و يه دختر زيبا و دوست داشتني هست مطمئن باش همينطور هم ميشه

خيرشو ببيني انشاالله

من كه عاشق دخترت شدم

دخترم دوست داشتنه تو تكراري ترين كار هر روز منه  

بچه از نظر زیبایی و ژنتیک 50 | 50 هست یعنی ترکیبی از شما و پدرش

یعنی چی حست نسبت بهش عوض شده یعنی شما مادری؟ من اگه کسی بخاد بگه پشت چشم بچه ی نداشتم ابرو میزنم لهش میکنم. واقعا که ضعیفی

خدارو شاکر باش فقط بچت سالمه خدا باید با چه ساز شما برقصه؟

بعدم تا بزرگ بشه هزار بار تغییر چهره میده. بچه هایی که زشتن مطمئنن تو بزرگسالی خیلی زیبا میشن دیدم که میگم.

اسم کاربری من یه کلمه آلمانی هست به معنی گنج من عزیز من یه چیزی تو مایه های عشقم.

خدا بچه ات رو نگه داره..قیافه معمولی داره ...برادرزاده منم اینطوری بود...یعنی دخترت در مقابلش سیندرلاس...اما هزار الله اکبر هر چقدر بزرگ میشه زیباتر میشه... من بودم جفت پا میرفتم تو حلقشون..بی خیال بابا دخترت رو عشقه

بچه از نظر زیبایی و ژنتیک 50 | 50 هست یعنی ترکیبی از شما و پدرش یعنی چی حست نسبت بهش عوض شده یعنی ش ...

من بچه بود یه عیب روصورتم بود خیلی به خاطره اون مسخرم میکردن با کسی حرف نمیزدم تا بزرگ شدم جراحی کردم الان تو فامیل جزو خوشگل تر ها حساب میشم ولی یادش میفتم اعصابم بهم میریزه میگم قرار اینم مثل خودم شه یه عمر باحسرت بزرگ شه فقط به خاطر قیافه

من بچه بود یه عیب روصورتم بود خیلی به خاطره اون مسخرم میکردن با کسی حرف نمیزدم تا بزرگ شدم جراحی کرد ...

پس مطمئن باش دخترت خیلی خوشگل میشه  

بزن لهشون کن اون دوتا انترو   

اسم کاربری من یه کلمه آلمانی هست به معنی گنج من عزیز من یه چیزی تو مایه های عشقم.