2777
2789

نمیدونم ولی نگران نباش برو پیش متخصص غدد بهت دارو میده 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

T4روبهش میگن تیروکسین یکی از هورمون‌های تیروئیدیه 

چون بالاس پرکاری تیروئید داری 

کم خوابی یا عرق زیاد پرخوری عصبیربودن و پرخاشگری و یبوست ایناعلائمشه

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
 دو ماهه باردارم

آره حتما پیگریش باش چون ممکنه باعث سقط جنین یا زابماد زودرس بشه 

ولی یه پرکاری تیروئید موقتی هم تو بارداری داریم که دکتر قرص میده کنترلش میکنه نگران نباش دارو میده دکتر حل میشه 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
آره حتما پیگریش باش چون ممکنه باعث سقط جنین یا زابماد زودرس بشه  ولی یه پرکاری تیروئید موقتی ه ...

اخه من کم کاری داشتم چه جوری به پرکاری تبدیل شده حتی قرص کم کاری تیرویید هم میخورم.

اخه من کم کاری داشتم چه جوری به پرکاری تبدیل شده حتی قرص کم کاری تیرویید هم میخورم.

فکر کنم به خاطر بارداریته. تو بارداری هورمون‌های تیروئیدی یکم بیشتر میشن ولی چیز نگران کننده ای نیس دکتر برات دارو مینویسه مشکلی نی