2777
2789
عنوان

مادرشوهر

248 بازدید | 34 پست

سلام.همسر من تک پسره و سه تا خواهر بزرگتر داره که از اونا نمیگم فعلا...خودمم تک دخترم و سه تا برادر بزرگتر..من حدود 7 ساله ازدواج کردم اوایل خیلی سر وابستگی همسرم و مادرش دعوا میکردیم.بعد گذشت زمان عادی شد...هر جا بخوام با شوهرم برم باید مادرشو بیاره..مثلا جمعه همکار همسرم دعوتن باغمون و مادرشم میاد..میخوام کمکم کنید یحوری بهش بگم وقتی دوستانون هستن لااقل قبول نکنه که بیاد.یبارم باز همین اتفاق افتاد و من دو روز قبلش بهش گفتم اگه دوستمون ناهار بیاره من روم نمیشه بگم غذا بیشتر بزار مادرشوهرمم هست ولی اگه خودم ناهار درست کردم به شما میگم.و ما مهمون شدیم و با یه تلفن همسرم به مادرش اون قبول کرد و اومد...من نمیدونم چرا سر سوزن درک نداره..درصورتی که دختراش اصلا با خانواده همسراشون رفت و امد ندارن یا رو نمیدن.😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم حال شما رو دارم وقتایی که داییامم میان خونمون عنتر باید تشریف بیاره

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

همیشه همینه دختراشون رفت و آمدی تدارن با خانواده شوهر ولی عروس بایدددددد بذار رو سرش اینارو

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم

همیشه مال طرف مقابلمون همینه 

دخترای خودشون باخانواده شوهر زیادرابطه ندارن ولی عروسا و پسرا همه جاباید حاضر باشن

به شوهرت بگو جمع جووناست جمع دوستانست نمشه که

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

هیچی مرحله اول تیرویید میگیری 

مرحله دوم بیماری قلبی 

مرحله سوم بچه بدنیامیاری 

مرحله چهارم بعدازبدنیااومدن بچه فکرمیکنه اون زاییده انقدباهم دعوامیکنین که ازهم متنفرمیشین بعد قطع رابطه

یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️

اول بايد شوهرتو متقاعد كني كه اين كار درست نيست

بعدم چندبار ك بهش خبر نديد عادي ميشه اگه ناراحت شد ميتوني بگي ما مهمون بوديم

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣
هیچی مرحله اول تیرویید میگیری  مرحله دوم بیماری قلبی  مرحله سوم بچه بدنیامیاری  مر ...

تیروئید چرا؟ 

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

به شوهرت بگواگه دیگه بودنش خیلی واجبه شبآ هم بیاد بینتون بخوابه فکرش راحت بشه جای خواب پسرش خوبه  دقیقا عین خواهرشوهر من ،با وجوداینکه عروسی کرده بود چندسال با من اومدخونه مادرم شهرستان خودشم جلومیشست،آخرسر ماشین فروختیم ولمون کرد

انقدکه حرص وغصه میخوره دیدم که میگم☹️☹️

نکنه تیروئید منم به همین ربط داره بعد ازدواج گرفتم😭