2777
2789

وای امیدوارم

من خیلی میترسم سر جلسه مبتلا شم

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا....خیلی بده واقعا.فاجعه بزرگی میشه...برو تو چنل حمایت کن

جوین شدم عزیزم

فکر کردم امضا هم جمع میکنن

به هرحال امیدوارم تعویق بیفته

هم کنکور علوم و هم بهداشت

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
جوین شدم عزیزم فکر کردم امضا هم جمع میکنن به هرحال امیدوارم تعویق بیفته هم کنکور علوم و هم بهداشت

توییت باید بزنین.کار سختی نیست...ولی واقعا تاثیرگذاره

دقیقا. کادر درمان چ گناهی کردن مگه؟؟؟

خواهر وبرادرم عضو کادر درمانن خواهرم میگه تو این گرما خفه میشیم با ماسک وگان تازه میگه ساعت ها مجبوریم چیزی نخوریم چون لباسامونو نباید دربیاریم ومیگه از گان هم کرونا رد میشه 

من وخانوادم تقریبا دوماه برادرمو ندیدیم همش بیمارستان 

داداشم میگه اینقدر خسته میشیم که گاهی تکیه میدیم به دیوار باهمون ماسک وگان ایستاده خوابمون میبره 

خواهر وبرادرم عضو کادر درمانن خواهرم میگه تو این گرما خفه میشیم با ماسک وگان تازه میگه ساعت ها مجبور ...

ای خدا....ادم دلش کباب میشه...واقعا ما به جهنم اینجوری کادر درمانو نابود میکنیم.همینجوریش ضرفیت بیمارستانا پر شده...کنکور فاجعه بزرگیه...