2777
2789
عنوان

تکون خوردن جنین خواهش میکنم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 23 پست
میدونم ۸ هفته کمه ولی همین حسو دارم اخه🙄🙄🙄😳😳

فکر نمیکنم خیلی کم ۸ هفته🤔🤔🤔

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارداری اولته ؟

اره

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
اتفاقا منم بارداریم همینطور بود کمتر از 8 هفته بودم شکمم مثل پریدن پلک نبض میزد همیشه هم یه طرفش بود ...

خو‌خداروشکر بانظر دوستان داشتم‌میترسیدم‌کم کم

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم
نه نترس عزیزم خودمم خیلی می ترسیدم بعد که پرسیدم مامانم گفت اتفاقا برا خاله ام هم همه ی بچه هاش همین ...

مرسی از راهنماییت عزیزم❤❤❤ازنگرانی درم آوردی خدا نگرانیاتو رفع کنه❤

اره یکی دو بارم انگار مثل موقعی ک پلکت میپره همچی حسی تو ی نقطه شکمم داشتم

من ک هر روز بیدار میشم میگم مامانیا تکون بخورین مامان دلش ضعف رفت ک

انشالله بزودی لگد بزنن😊😊

یک عدد مامان که عاشق بچه هاشه