2777
2789
عنوان

بچه ها یدقه بیای راجب سگ یچی بگم

278 بازدید | 36 پست

تو تاپیک قبلیم یه سوالی داشتم مرسی که کمکم کردید خانم خوشگلا❤❤

بعد الا تو گوگل میگشتم درمورد سگ حیوان ازاریو اینا 

بعد خیلی خوندم به صاحب سگا فش میدنو میگن نجسه و مریضی میاره 

بچه ها م. سگمو خریدم سریع واکسن زدم الا ۴ ساله دارمش و اصلا مشکلی پیش نیومده خودشم میره دستشویی خیلیم تمیزه غذا بهش مرغ ایناومیدم تووخیلی سایتا خوندم میگن هزینه میلیاردی میکنن برا سگاشون(اونا بچه پولداران ما سگامونوبا مرغ اینا بزرگ میشن)

بعد خیلیا میگفتن پارس میکنن سگاشون ولی سگ من خیلی ارومه توواپارتمانم هستیم همه عاشقشن

عکسش

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادما خیلی حرفا میزنن همینکه صداش نپیچه تو ساختمان خیلی عالیه

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

سک اگر نجس نبود منم دوس داشتم

ولی یه چیز علمیه که اب دهن سگ نجسه.تامام

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بعد تو این سایتا همه گفتن کسایی . سگ دارن😐😐اغداییو تنهان یا به نیازمندا کمک نمیکنن 

بابا مگ میشه؟من کلی رفیق دارم و از وقتی اینوامدهدتووزندگیمون  خانوادمون حتی مهربون تر شدن چون این بامزه با اون قیافش بمون انرژی میده

اگ خوراک سگ تو با این وضع گرونی مرغ هس خودتم میلیونری🤣🤣

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

حالا ک بحث سگه یچیزی بگم

توروخدااااا توروخداااا اونایی ک سگ دارید تو خیابون با سگتون مسخره بازی درنیارید یا قلاده شو ول نکنید سگ بره پرو پای مردم بپیچه از اول تا اخر قلادشو نگه دارید

شاید یکی فوبیا سگ داشته باشه مثل خودم 

شاید یکی باردارباشه بچش بیفته هیچ وقت نمیبخشتتون و حق الناسه

خودم فوبیا سگ دارم باردارم هستم بیرون میرم وحشت میکنم

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
سک اگر نجس نبود منم دوس داشتم ولی یه چیز علمیه که اب دهن سگ نجسه.تامام

دیقن عزیزم

سگ نجسه اما آفریده خداست و حیوان باوفا

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق