2777
2789
عنوان

بچه ها یدقه بیای راجب سگ یچی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 36 پست

من رتریور دوس دارم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ازسگامیترسم ولی این کوچولوهارودوست دارم ن اینک البته داشته باشمشون چون نجسته فقط دوسشون دارم

منم سگ رتریور دوس دارم

جدیدا علاقه پیدا کردم

ولی از دور دوسش دارم😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

حالا ک بحث سگه یچیزی بگم توروخدااااا توروخداااا اونایی ک سگ دارید تو خیابون با سگتون مسخره بازی درن ...

بخدا میگم این سگ بغل م. بزرگ شده یعنی هرکیو میبینه معدب میشینه تا رد بشه و به احترام هرکیم میخواد رد بشه سگمو سریع بغل میکنم و همیشه قلاده داره 

منم سگ رتریور دوس دارم جدیدا علاقه پیدا کردم ولی از دور دوسش دارم😂

الهی من از بچگی حیوون داشتم😂امروزم برا یه جوجه درحال مرگ مادری کردم خیلی حیوون دوستم

بخدا میگم این سگ بغل م. بزرگ شده یعنی هرکیو میبینه معدب میشینه تا رد بشه و به احترام هرکیم میخواد رد ...

حالاتورعایت میکنی

بعضیا نفهمن سگو ول میکنن میرن پرو پای مردم من یکی ک سکته میکنم هیچ وقتم نمیبخشمشون

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
دیقن عزیزم سگ نجسه اما آفریده خداست و حیوان باوفا

ما هم میدونیم آفریده خداست و اتفاقا خیلی هم بعضی هاشون نازن 🥰 ولی ما میگیم از نظر دینمون اشکال داره . 

بعد یسری میان میگن دین هم حامی حیوانات بوده 😐 انگار ما حیوون میبینم همون جا نصفش میکنیم 😑

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست!