2777
2789
عنوان

دوستای خوبم چای خشک چی بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 43295 بازدید | 45 پست
چای ایرانی با کیفیت بالا (ترجیحا خریداری از کارخانه لاهیجان) همراه با هل کوبیده هم سالمتره هم خوش عطره.
چقدر میخواییم اسانس و رنگ ناسالم و مصنوعی بخورد این بدن بدیم با این چای های خارجی؟
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ذائقه چایی در هر کسی یه جوریه.یکی طعم ملایم و رنگ معمولی میپسنده.یکی هم مثل من چای گس و پر رنگ دوست دارند که زبونتو اندکی جمع کنه و ته مزش تلخی چایی باشه.
اگه ذائقتون مثل من باشه چای چکش طلایی رو پیشنهاد میکنم.عالیه.
جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینه که بخوای رو چرتکه، ویندوز 8 نصب کنی![smiley]s/sm_16.gif[/smiley]
برو کارخونه و بگو چای بهاره با کیفیت خوب میخوام. بسته بندی داره ولی اسمش همون چای بهاره است.
تا کیلویی 10 تومن هم دارن که کیفیتشون بهتره.
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اونیکه من گفتم ایرانیه چای شماله. گیلان و مازندران داره.البته احتمالا تو شهرای دیگه میارن ولی ما از خود کارخونه میگیریم که مطمئن تره.
خانمی اصلا چای سیاه نگیر.کلی ضرر داره.باور نداری برو تو گوگل سرچ کن ببین چند تا لینک از مضرات چای سیاه برات میاره.اما در عوض چای سبز سرشار از خاصیته و مزش هم عالیه.مناسب برای رژیم هم هست.
خدا
به اندازه باور تو
بزرگ است ...
دریا جون حتما تا عادت کنی به مزه اش با هل کوبیده مخلوطش کن. خیلی خوش عطر میشه. نوش جونت.
من چای دو غزال دارم خیلی از طعمش راضیم.
سیما جان این چای بهاره تو مغازه ها به همین نام معروفه؟ همه جا پیدا می شه یا فقط تو گیلان؟ جای دیگه غیر از گیلان تقلبیشو بهمون نندازن؟
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
دوست قدیمی جون ما از کارخانه میخریم چه تو لاهیجان چه مازندران . دیدم مغازه های تو راهی یا تو شهرها هم دارن دیگه از تقلبی بودن یا مخلوط بودنشون خبر ندارم. کارخونه مطمئن تره. به اسم چای ممتاز بهاره. البته قیمتهاش متنوعه و تا کیلو 10 تومن هم خریدیم.منکه از بس عادت کردم نمیتونم چای خارجی بخورم.