من چندین ساله که چای شهرزاد عطری با قوطی سبز می گیرم ولی دیگه دلمو زده و می خوام یه چای جدید بگیرم. می شه راهنماییم کنین که چه مارکی بخرم؟ من دوست دارم چای یک مقدار عطر و طعم داشته باشه و از چای های بی بو و مزه خوشم نمیاد از طرفی می خوام مطمئن باشه و توش رنگ و مواد شیمیایی نداشته باشه. ایرانی و خارجی بودنش مهم نیست.
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز
چای ایرانی با کیفیت بالا (ترجیحا خریداری از کارخانه لاهیجان) همراه با هل کوبیده هم سالمتره هم خوش عطره. چقدر میخواییم اسانس و رنگ ناسالم و مصنوعی بخورد این بدن بدیم با این چای های خارجی؟
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
ذائقه چایی در هر کسی یه جوریه.یکی طعم ملایم و رنگ معمولی میپسنده.یکی هم مثل من چای گس و پر رنگ دوست دارند که زبونتو اندکی جمع کنه و ته مزش تلخی چایی باشه. اگه ذائقتون مثل من باشه چای چکش طلایی رو پیشنهاد میکنم.عالیه.
جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینه که بخوای رو چرتکه، ویندوز 8 نصب کنی![smiley]s/sm_16.gif[/smiley]
خانمی اصلا چای سیاه نگیر.کلی ضرر داره.باور نداری برو تو گوگل سرچ کن ببین چند تا لینک از مضرات چای سیاه برات میاره.اما در عوض چای سبز سرشار از خاصیته و مزش هم عالیه.مناسب برای رژیم هم هست.
من چای دو غزال دارم خیلی از طعمش راضیم. سیما جان این چای بهاره تو مغازه ها به همین نام معروفه؟ همه جا پیدا می شه یا فقط تو گیلان؟ جای دیگه غیر از گیلان تقلبیشو بهمون نندازن؟
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
دوست قدیمی جون ما از کارخانه میخریم چه تو لاهیجان چه مازندران . دیدم مغازه های تو راهی یا تو شهرها هم دارن دیگه از تقلبی بودن یا مخلوط بودنشون خبر ندارم. کارخونه مطمئن تره. به اسم چای ممتاز بهاره. البته قیمتهاش متنوعه و تا کیلو 10 تومن هم خریدیم.منکه از بس عادت کردم نمیتونم چای خارجی بخورم.
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.