2777
2789

چشده

دختری ازجنس پاییزم                                                                 عشقو باهمه وجودم تجربه کردم🥰                                          ایخداجون ازت خواهش میکنم که سایه عشقمو بالای سرم نیگه داری❤❤❤دمت گرم خداجونیییی مشتی هستیییی☺☺☺❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما من تو هفته ۳۳ بارداری هستم دکترم گفته وزنت زیاد داره میره بالا هفته ۳ یا ۴ کیلو اظافه میکنم گفت نمکو شیرینی کمتر بخور ولی ماما درمونگاه بهم گفته ک یه کیلو بیشتر تو هفته غیر عادیه خیلی نگرانم به نظر شما وزنم غیر عادیه😢😢

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
بخواب خواب دیدی    

😂😂 ن عزیزم دستم خورد اشتباهی رو تایید تا متنو بنویسم و غلطاشو درست کنم تاپیک ثبت شد تو ادامه سوالمو نوشتم

چشده

دستم اشتباهی خورده ثبت تاپیک تا سوالمو بنویسم و غلطارو درست کنم تاپیکم ثبت شد تو ادامه سوالمو پرسیدم عزیزم

[QUOTE=144662340]دستم اشتباهی خورده ثبت تاپیک تا سوالمو بنویسم و غلطارو درست کنم تاپیکم ثبت شد تو ادامه ❤❤

دختری ازجنس پاییزم                                                                 عشقو باهمه وجودم تجربه کردم🥰                                          ایخداجون ازت خواهش میکنم که سایه عشقمو بالای سرم نیگه داری❤❤❤دمت گرم خداجونیییی مشتی هستیییی☺☺☺❤
چی؟

دستم اشتباهی خورده رو ثبت تاپیک تا سوالمو بنویسمو غلطارو درست کنم تاپیک ثبت شده در ادامه سوالمو نوشتم 

[QUOTE=144662340]دستم اشتباهی خورده ثبت تاپیک تا سوالمو بنویسم و غلطارو درست کنم تاپیکم ثبت شد تو اد ...

اگه جواب سوالمو میدونی ممنون میشم کمکم کنی

اگه جواب سوالمو میدونی ممنون میشم کمکم کنی

من مجردم عزیزم ببهشید❤❤

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز