2777
2789
عنوان

رشته😬

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 40 پست
برو ریاضی خب ولی در کل دوست داشتن علوم خیلی به نظرم مهم نیست

برم ریاضی.....😫

ای بابا من هر سری عزممو جزم میکنم همون انسانی بهتره برم انسانی یه جیزی پیش میاد همه میگن برو ریاضی حتی تو تمام تستا و مشاورا اینام بم گفتن برو ریاضی ولی نمیدونم چرا خودم فقط انسانی دوس دارم😭😭😭

خسته شدم دیگع نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه میگن الان مثلا من اگه برم رشته تجربی یا ریاضی هرچقدم رتبم خوب باشه نمیتونم روانشناسی دانشگاه تهر ...

نه 

همکلاسی من که تجربی بود دانشگاه تهران روانشناسی خوند

با رتبه ۱۰۰۰ و خورده ای

الآنم درسش تموم شده

تا قانونی رو با چشمای خودت ندیدی قبولش نکن

مردم که سهله 

من رفتم پیش مشاور برای انتخاب رشته دانشگاهم مشاوره یه چیز کاملا اشتباهی رو داشت می گفت من بهش گفتم این طور نیست ولی قبول نکرد 

نه  همکلاسی من که تجربی بود دانشگاه تهران روانشناسی خوند با رتبه ۱۰۰۰ و خورده ای الآنم درسش ...

اینیکه شما میگی برا چه سالیه؟ اخه مثل اینکه جدیدا اینطوری شده که تهرانو بهشتیو لینا فقط خود رشته های انسانی رو می پذیرن نمیشه از رشته های دیگه دانشگاهای خوب انسانیو خوند

برم ریاضی.....😫 ای بابا من هر سری عزممو جزم میکنم همون انسانی بهتره برم انسانی یه جیزی پیش میاد هم ...

می فهمم که انسانی دوست داری ولی اگر می خوای رشته و دانشگاه بهتری تو دانشگاه بخونی برو ریاضی و تو دانشگاه همون رشته ای که می خوای رو بخون 

داداش من پارسال کنکور داد ریاضی

با رتبه حدود ۶۰۰۰ باز هم می تونست مدیریت توی شهر تهران دانشگاه دولتی بخونه

اینیکه شما میگی برا چه سالیه؟ اخه مثل اینکه جدیدا اینطوری شده که تهرانو بهشتیو لینا فقط خود رشته های ...

گفتی از ۸۳ 

ما سال ۹۳ کنکور دادیم 

ولی فک کنم هنوز هست باز برای اطمینان از برادرم که پارسال کنکور داده می پرسم