2777
2789
عنوان

مشکلات پوستی یا اندام یا هرچیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب رفتم پیش دکتر انجام دادم، ولی بعد یکماه سریع برمیگرده

ماهی برو ارایشگاه هزینش کمتره بنظرم پاکسازی برای امثال ما ک جوش زیر پوستی میزنبم از نون شب واجب تره راستییییی اگرم نرفتی یخ بذار تو پارچه نخی ماساژ بده رو جوشات روزی دوبار زود میخوابن خیلیییی خوبههه

بزغاله ها وقتی ناراحتن صداشون بزغالود میشه  تو اگه بیل گیتس بودی باغچه خودتو بیل میگیتسیدی😏🖖

توی یوتیوب چندتاکلیپ دیدم که خمیردندون کالگیت روبا ابلیمو یابااب گوجه یابا زردچوبه میزنن روی پوست وباعث روشن شدن پوست میشه.خودمم دوبار قبل ازحموم جوش شیرین وچندقطره اب مخلوط کردم مالیدم زیربغلم وقتی خشک شدرفتم حموم وباژیلت تمیزکردم واقعاسفیدیش فرق داشت با بارهای قبل.

واسه پاکسازی پوستم اگه خودتون دستگاه بخوردارید اب که میریزید توش چندقطره هم ابلیموبریزید بعدبخوربدیت واقعا عالیه،واسه منافذبازم ازماسک خاک رس راضیم،واسه شوهرمم همیشه میزنم راضیه