happymonth مدیر عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 1288 عنوان مشکلات پوستی یا اندام یا هرچیزی | مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 41 پست سلام دوستان چه مشکلاتی هست که دوس دارین رفع بشه؟من خودم تیرگی زیربغل و کشاله رانم دلم میخواد رفع بشه کلی هم دوا درمون کردم ولی میگن از بین نمیره😞راهی دارین؟لیزر موی زاید کردم کرم زدم انواع ماسکهای خونگی هم زدم 1399/04/17 | 00:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخی_جذاب عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 8371 وای خیلی بدههه نزن اصلا من میزدم یک مدت انقدررر چربه اصلا بدرد نحورد لیمو ترش چی؟
هرمان عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 16532 یک دکتر معرفی میخوای کنم؟ یک دکتر هومیوپاتی برو خودم جواب نگرفتم چون در طی درمانم ولی یکی از دوستام ... اسمش چیه؟من براالرژی برم دردم از یار است و درمان نیز هم
الی۶۹۷۶ عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 923 من خودم یه مدت نشاسته باابلیمو میزدم به پوستم واسه جوش،ولی کم کم دیدم پوستموروشن کرده
ساجده_مهلا عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 1890 خب رفتم پیش دکتر انجام دادم، ولی بعد یکماه سریع برمیگرده ماهی برو ارایشگاه هزینش کمتره بنظرم پاکسازی برای امثال ما ک جوش زیر پوستی میزنبم از نون شب واجب تره راستییییی اگرم نرفتی یخ بذار تو پارچه نخی ماساژ بده رو جوشات روزی دوبار زود میخوابن خیلیییی خوبههه بزغاله ها وقتی ناراحتن صداشون بزغالود میشه تو اگه بیل گیتس بودی باغچه خودتو بیل میگیتسیدی😏🖖
هرمان عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 16532 منم آسم دارم آی خیلی بده انشالله خوب بشید شما.من ک خیلی اذیتم.همش عطسه ابریزش بینی خارش گلوودهن.تیرکشیدین بینی دردم از یار است و درمان نیز هم
daya_hastam عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 346 ماهی برو ارایشگاه هزینش کمتره بنظرم پاکسازی برای امثال ما ک جوش زیر پوستی میزنبم از نون شب واجب تره ... واقعا اثر داره یا شمام از جایی شنیدی؟
الی۶۹۷۶ عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 923 توی یوتیوب چندتاکلیپ دیدم که خمیردندون کالگیت روبا ابلیمو یابااب گوجه یابا زردچوبه میزنن روی پوست وباعث روشن شدن پوست میشه.خودمم دوبار قبل ازحموم جوش شیرین وچندقطره اب مخلوط کردم مالیدم زیربغلم وقتی خشک شدرفتم حموم وباژیلت تمیزکردم واقعاسفیدیش فرق داشت با بارهای قبل.
ساجده_مهلا عضویت: 1399/02/03 تعداد پست: 1890 واقعا اثر داره یا شمام از جایی شنیدی؟ پاکسازی بله یخم صد البته کار همیشمه بزغاله ها وقتی ناراحتن صداشون بزغالود میشه تو اگه بیل گیتس بودی باغچه خودتو بیل میگیتسیدی😏🖖
الی۶۹۷۶ عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 923 واسه پاکسازی پوستم اگه خودتون دستگاه بخوردارید اب که میریزید توش چندقطره هم ابلیموبریزید بعدبخوربدیت واقعا عالیه،واسه منافذبازم ازماسک خاک رس راضیم،واسه شوهرمم همیشه میزنم راضیه
ooolabkhandooo عضویت: 1398/04/02 تعداد پست: 2233 به خاطر اپیلیدی برقی که استفاده کردم و موهای زیر پوستی ساق پام لکه های قهوه ای افتاده ک بیشتر از هرچیزی باش مشکل دارمبعدشم سایز سینه هام که به شدت کوچیکه 😁🌈